Service Reparatii Masini de spalat Bucuresti-Sector 5

Service electrocasnice S.R.L.

Service Reparatii Masini de spalat Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service electrocasnice S.R.L. - Service Reparatii Bucuresti-Sector 5.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Bucuresti-Sector 5
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Bucuresti-Sector 5

Suntem o echipa dinamica, cu o experienta vasta in domeniu. Va putem ajuta sa gasiti cea mai buna alegere in ceea ce priveste service-ul aparatelor Dvs. In plus, la lucrarile de reparatii efectuate, primiti 12 luni de garantie la piesele inlocuite.

Reteaua de service – Service Electrocasnice este foarte aprope de tine: interventii in judetele Bucuresti, Ilfov, Calarasi, Giurgiu si Ialomita. Asistenta tehnica: diagnoza, raparatie si mentenanta.

Furnizam piese de masini de spalat, in special pentru masini de spalat semiautomate. Odata ce ati devenit clientul nostru, puteti tine legatura cu noi, ori de cate ori aveti nevoie. Asiguram reparatii pentru toate tipurile de masini de spalat: Albatros, Samus, Ariston, Whirlpool, Zanussi, Indesit, Hotpoint, Bosch, Siemens, Daewoo, Ardo, Arctic, Vortex, Heinner, etc.

Pentru remedierea defectiunilor minore va punem la dispozitie un ghid practic pentru reparatii masini de spalat. Va oferim o gama larga de piese de schimb si cele mai mici preturi pentru lucrarile de reparatii efectuate; primiti 12 luni garantie la piesele inlocuite.

In cadrul lucrarilor de reparatii masini de spalat, oferim urmatoarele servicii:
– Inlocuirea rulmentilor, inclusiv la modelele cu cuve capsulate: manopera schimb rulmenti masini de spalat,
– diagnosticarea si repararea placilor electronice,
– inlocuire motor, amortizoare, curele, garnituri, angrenaje masina de spalat,
– verificarea traseului de evacuare, inlocuire electrovane, etc.

Galerie foto