Service Reparatii Masini de spalat Bucuresti-Sector 2

Reparatii Masini Spalat

Service Reparatii Masini de spalat Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Masini Spalat - Service Reparatii Bucuresti-Sector 2.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Bucuresti-Sector 2

Compania noastra este autorizata si abilitata in vederea reparatiilor electrocasnice precum: masini de spalat automate, uscatoare, televizoare, frigidere, combine frigorice, lazi frigorifice, vitrine frigorifice, aere conditionate, aragaze, espressoare, cuptoare cu microunde, calorifere electrice, etc.

Cu o experienta in piata de peste 10 ani , compania noastra va ofera garantie la orice lucrare efectuata intre 6-24luni.Ne oferim serviciile de reparatii in Bucuresti si zonele limitrofe.

Ne deplasam la dumneavoastra la domiciliu si constatam defectul gratuit. Practic, platiti doar manopera si piesele schimbate. NU exista costuri ascunse. In caxul in care masina nu poate fi reparata pe loc, ea va fi transportata la service-ul nostru de asemenea gretuit, in cele mai bune conditii, si va fi supusa testelor si apoi reparatiei.

La apelul dumneavoastra telefonic vom raspunde prompt si conform descrierii problemei (facute de dumneavoastra la telefon) va vom informa estimativ cam care ar fi costul reparatiei. In cazul in care v-ati decis, o echipa de tehnicieni disponibila va ajunge la dumneavoastra la domiciliu in maxim 6 ore sau la o ora si data stabilita initial de comun acord si in functie de tipul de problema va repara masina de spalat pe loc sau o vor transporta la service-ul nostru specializat in reparatii masini de spalat si dotat cu aparatura de cea mai inalta calitate in vederea unei interventii mai complicate. Masina de spalat va fi transportata in cele mai bune conditii, va fi reparata si va fi adusa inapoi perfect functionala in maxim 48 de ore. Veti plati doar pentru piesa inlocuita si manopera efectiva a reparatiei, practic deplasarea pana la dumneavoastra si constatarea defectului masinii de spalat sunt gratuite.

Va oferim si consultanta telefonica in vederea rezolvarii problemelor in conditiile in care puteti sa interventi chiar dumneavoastra.

COMPANIA NOASTRA OFERA DE COMUN ACORD SI UN CONTRACT DE COLABORARE PE O PERIOADA DETERMINATA SAU NEDETERMINATA IN CAZUL COMPANIILOR DORITOARE SAU CLIENTILOR PRIVATI.

Angajamentul nostru este garantat prin:

-utilizarea de piese de schimb originale,
-evaluare exacta a costurilor serviciilor (manopera si componentele inlocuite),
-deplasarea la domiciliul dvs. in intervalul orar stabilit de comun acord,
-garantie pentru piesele inlocuite, cat si pentru serviciul prestat.

Galerie foto