Service Reparatii Masini de spalat Braila

Reparatii masini de spalat Braila

Service Reparatii Masini de spalat Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii masini de spalat Braila - Service Reparatii Braila.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Braila
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Braila

  Service pentru toate marcile si tipurile de masini de spalat rufe. Utilizam piese noi din stoc si putem comanda piese direct de la depozitul central pe tara, la cele mai mici preturi de pe piata, originale.
  Ne-am dotat cu cele mai performante scule si utilaje, tocmai pentru a putea deservi orice problema intampinata.
  Ne implicam si venim in intampinarea oricui. Nu avem trasate limite in ceea ce priveste cunoasterea de informatii si nu ne limitam in demersul nostru de a impartasi gratuit clientilor nostri ceea ce noi cunoastem deja. Suntem prezenti acolo unde ne este solicitata prezenta. In mod garantat si fara echivoc. Nu avem bariere cand vine vorba de drumul parcurs.
  Locul instalarii masinii de spalat joaca un rol foarte important in prelungirea vietii acesteia: pentru o masina de spalat de generatie noua ( cu multe componente electronice ), montarea in baie este necorespunzatoare, datorita umezelii si a aburului. Un spatiu de depozitare cum ar fi o debara sau o bucatarie dotata cu hota pot fi locurile ideale de montare a masinii de spalat rufe.
  Din cand in cand, in functie de frecventa spalarilor, curatati sertarul pentru alimentare cu detergent, balsam, solutii anticalcar, etc.
 Dupa fiecare spalare, lasati usa de acces deschisa pentru uscarea garniturii hubloului si a pieselor din interior care au avut contact cu apa in timpul spalarii.

Produse si Servicii

  Avand un personal calificat cu o vasta experienta in domeniul electrocasnicelor oferim servicii profesionale de service-mentenanta asupra masinilor de spalat cum ar fi:

  • inlocuim pompe, rezistente, electrovalve, amortizori etc
  • schimbam rulmenti inclusiv la cuvele capsate
  • inlocuim sau reparam orice model de modul electronic in functie de situatia care se impune
  • oferim produse anticalcar (filtre anticalcar) magnetice sau pe baza de polifosfati
  • Inspectare
  • Diagnostic
  • Imbunatatire

Galerie foto