Service Reparatii Masini de spalat Baia Mare

Reparatii masini de spalat rufe si vase

Service Reparatii Masini de spalat Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii masini de spalat rufe si vase - Service Reparatii Baia Mare.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Baia Mare
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Baia Mare

   Compania noastra beneficiaza de experienta vasta in repararea, intretinerea si montarea aparatelor de uz casnic (masini de spalat rufe, masini de spalat vase) pentru toate brandurile existente pe piata.
   In cadrul companiei noastre ne bazam pe doua principii esentiale: calitate si profesionalism. Avem convingerea că fiecare interventie în care ne implicam poate fi de succes.
   Ne dorim sa punem la dispozitia clientilor cele mai bune centre de servicii, la domiciliul clientului in Baia Mare și împrejurimi. Piese noi în stoc sau pe comanda. Mașini de spălat recondiționate cu 6 luni-1 an garanție. Oferim garanție și seriozitate.

   Compania lucreaza cu certificare a calitatii si ofera servicii de reparatii cu piese de schimb originale si accesorii.

   Reparatiile vor fi facute in conformitate cu normele de siguranta actuale pentru siguranta clientilor si a bunurilor.

   Defectiunile apar la motor, pompa de evacuare, module electronice, programatoare mecanice sau electronice, electrovalva, rulmenti etc si vor fi reparate/inlocuite in scurt timp de catre expertii nostri din domeniul electronicii.

   Pentru a va asigura de functionarea corecta a masinii de spalat este necesara o revizie tehnica la fiecare 6 luni in timpul careia se curata filtre, site, se verifica motor, rezistenta, modul electronic. In cadrul acestei revizii veti primi sfaturi de intretinere in conditii optime a masinii de spalat.

Program de lucru:
Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
Sambata: 9:00 - 14:00
Tel. 0749310542 (service)
Tel. 0755416232 (vanzari)

 

 

 

Galerie foto