Service Reparatii Masini de spalat Arad

PFA PINTILIE GELU

Service Reparatii Masini de spalat Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PFA PINTILIE GELU - Service Reparatii Arad.


Descriere Service Reparatii Masini de spalat Arad

PFA PINTILIE GELU
Reparatii Masini de Spalat Arad | Piese de Schimb Arad
0744 125 932 / 0720 734 509 / 0741 454 823

  Service autorizat, ofera reparatii masini de spalat,la domiciliul clientului sau in atelierul nostru specializat.

  In cei 20 de ani de cand lucram in domeniul reparatiilor electrocasnice, am acumulat o vasta experienta in oferirea unor servicii de calitate. Pentru noi, rezolvarea problemei dumneavoastra este prioritara.

reparatii masini de spalat arad

  Intodeauna suntem pregatiti cu piesele necesare pentru a readuce masina dumneavoastra la o functionare optima. In cazul unor probleme mai grave, masina de spalat trebuie transportata la atelier, de catre noi, pentru a putea verifica mai amanuntit toate componentele in vederea functionarii optime a acesteia.

  De asemenea in magazinul nostru gasiti o gama variata de piese pentru electrocasnice noi sau provenind din dezmembrari pentru :

  • frigidere
  • masini de spalat
  • aragaze
  • cuptoare
  • aspiratoare
  • plite electrice si pe gaz

Pentru a avea mereu capacitatea de a curata ficient rufele, masina de spalat are ea insasi nevoie de intretinere, chiar din clipa in care a fost instalata in bucatarie.   Indiferent de brand, anul fabricatiei ori de programele de spalare cu care este dotata, incercati sa respectati indicatiile oferite de specialisti privind "igienizarea" masinii de spalat si totul va merge struna.

  O metoda eficienta de a preveni problemele este sa incalziti la maxim, fara sa dea in clocot, o sticla de otet pe care sa o turnati apoi in cuva masinii de spalat. Adaugati si un plic de bicarbonat alimentar si inchideti usa. Solutia se lasa sa actioneze jumatate de ora, apoi se pune un program scurt de spalare la cea mai ridicata temperatura. La final, masina va fi perfect igienizata.

Produse si Servicii

  • Magazin piese de schimb pentru electrocasnice : frigidere, masini de spalat, aragaze, cuptoare, aspiratoare, plite electrice si pe gaz, etc.
  • Service masini de spalat

Galerie foto