Service Reparatii Masini de spalat Arad

Pag Electroteknik

Service Reparatii Masini de spalat Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pag Electroteknik - Service Reparatii Arad.


Descriere Service Reparatii Masini de spalat Arad

  Service autorizat, ofera reparatii masini de spalat,la domiciliul clientului sau in atelierul nostru specializat. Frigidere reparam doar in service, daca aveti dumneavoastra posibilitatea de al aduce.
  In cei 20 de ani, de cand lucram in domeniul reparatii electrocasnice, am acumulat o vasta experienta in oferirea unor servicii de calitate. Pentru noi, rezolvarea problemei dumneavoastra este prioritara.
  Intodeauna suntem pregatiti cu piesele necesare pentru a readuce masina dumneavoastra la o functionare optima. In cazul unor probleme mai grave, masina de spalat trebuie transportata la atelier de catre noi, pentru a putea verifica mai amanuntit toate componentele functionand in sarcina, pentru a asigura functionarea perfecta a acesteia.
  De asemenea in magazinul nostru gasiti o gama variata de piese pentru electrocasnice noi sau provenind din dezmembrari.
  Pentru a avea mereu capacitatea sa curete eficient rufele, masina de spalat are ea insasi nevoie de intretinere, chiar din clipa in care a fost instalata in bucatarie.   Indiferent de brand, anul fabricatiei ori de programele de spalare cu care este dotata, incearca sa respecti indicatiile oferite de specialisti privind "igienizarea" masinii de spalat si totul va merge struna.
  O metoda eficienta de a preveni problemele este sa incalzesti la maxim, fara sa dea in clocot, o sticla de otet pe care sa o torni apoi in cuva masinii de spalat. Adauga si un plic de bicarbonat alimentar si inchide usa. Solutia se lasa sa actioneze jumatate de ora, apoi se pune un program scurt de spalare la cea mai ridicata temperatura. La final, masina va fi perfect igienizata.
  Faptul ca in masina de spalat e umezeala aproape tot timpul face ca inchiderea usii sa fie nerecomandata. Aceasta asigura un mediu propice dezvoltarii bacteriilor, poate conduce la aparitie ruginei si la multe alte probleme.
  Pentru a accelera uscarea masinii pe interior, dupa fiecare spalare sterge geamul hubloului si lasa usa intredeschisa, incat sa nu produca disconfort. Daca ai o masina cu incarcare frontala, nu uita sa cureti dupa fiecare ciclu de spalare garnitura de cauciuc a cuvei. Pentru a evita accidentele cauzate de uzura furtunului de evacuare, schimba-l o data la 4-5 ani.

Galerie foto