Service Reparatii Masini de spalat Alba Iulia

POLLSTAR COMPANY SRL

Service Reparatii Masini de spalat Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre POLLSTAR COMPANY SRL - Service Reparatii Alba Iulia.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Masini de spalat Alba Iulia
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Masini de spalat Alba Iulia

POLLSTAR COMPANY SRL a fost infiintata in anul 2002. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal Comert cu amanuntul al imbracamintei, in magazine specializate. Magazine care practica comertul cu ridicata si cu amanuntul.

Pentru orice problema legata de buna functionare a masinii de spalat va stam la dispozitie de luni pana vineri intre orele 09:00 - 20:00. Cu cat amanati reparatia la masina de spalat sau constatarea functionalitatii defectuoase, pot aparea defectiuni in plus asupra altor componente mult mai importante si mai costisitoare, asadar este mai bine sa preveniti si sa ne sunati de indata ce aveti vreo suspiciune asupra frigiderului. Asiguram reparatii masini de spalat in Alba Iulia si zonele in limitrofe. Dupa efectuarea reparatiei unei masini de spalat garantam o functionalitate de minim 12 luni. Pentru piesele inlocuite in urma reparatiei garantia oferita de producator este de 12-36 luni.

Defectiunile care apar la o masina de spalat sunt cauzate, in general, de depunerile de calcar, dar sunt si de natura electrica sau mecanica din cauza unor fluctuatii de curent electric, sau a unei utilizari neconforme cu specificatiile producatorului, sau a unei reparatii masini de spalat prost efectuate sau cu piese, inlocuite, de slaba calitate.

Galerie foto