Service Reparatii Masini de cusut Bucuresti-Sector 2

Sercotex - Reparatii masini cusut

Service Reparatii Masini de cusut Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Sercotex - Reparatii masini cusut - Service Reparatii Bucuresti-Sector 2.


Descriere Service Reparatii Masini de cusut Bucuresti-Sector 2

Sercotex International SRL
Importator - Service - Vanzari - Masini de Cusut | Piese de schimb | Consumabile
Masini croit | Masini de cusut si brodat casnice si industriale | Mese si prese de calcat
Statii de calcat profesionale si generatoare aburi
0213.195.477 / 0318.054.505 / 0722.714.682

masini de cusut sector 2Sercotex fiind unic distribuitor autorizat pentru Romania va pune la dispozitie o gama variata de masini de cusut industriale.

Grupul de firme Sercotex, distribuitor exclusiv in Romania pentru masini croit, cusut, calcat, brodat Singer, deasemenea pentru accesorii, piese de schimb, consumabile din industria textila, marochinarie, pielarie SILAC-Italia, service electrocasnice.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Produse si Servicii

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Suntem in masura sa va oferim cele mai ieftine masini de croit cu disc si cu cutit vertical, cu ascutire manuala, sau automata, echipate si cu un set standard de piese de schimb.

Masini de cusut si brodat industriale

Firma noastra ofera cel mai bun raport calitate/pret pentru toate masinile de cusut industriale YAMATA.     
Masini de cusut si brodat semiindustriale.
Pentru hobby, dar si pentru firme mai mici sau mai mari, oferim intreaga gama de masini de cusut si brodat casnice marca TOYOTA si BROTHER, ambele din Japonia.

Mese pentru calcat si generatoare de aburi

Atelierelor de finisare le punem la dispozitie mese de calcat cu forme si dimensiuni diferite, echipate suplimentar cu orice dispozitive auxiliare, si un bogat sortiment de generatoare de aburi cu debite care corespund tuturor tipurilor de mese de calcat livrate de noi.

Galerie foto