Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Ploiesti

VISTEON PROJECT

Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre VISTEON PROJECT - Service Reparatii Ploiesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Ploiesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Ploiesti

  VISTEON PROJECT ia nastere in noiembrie 2004 cu obiect principal de activitate de proiectare echipamente hidraulice, electrice si automatizari.
  Experienta de mai bine de 25 de ani a celor care lucreaza in companie, in domenii ca revizii generale hidraulice, in reparatii hidraulice, in montaj de piese de schimb, in fabricatia de piese pentru hidraulica, in proiectarea de produse hidraulice, in vanzarea si livrarea de componente si ansamble hidraulice, dau companiei increderea pe care o asteapta clientii nostri.
  Visteon Project se distinge de competitorii din domeniul hidraulic prin experienta vasta in domeniul reparatiilor produselor hidraulice dar si printr-o retea extinsa de furnizori care permite atingerea unor timpi de reactie foarte scurti si a unui nivel inalt al calitatii prin selectarea atenta a furnizorilor de piese de schimb si a produselor noi.

Produse si Servicii

  • Reparatii, comert, proiectare, asistenta si consultanta, a echipamentelor si sistemelor hidraulice (agregate hidraulice, pompe si motoare hidraulice, distribuitoare, supape, filtre, racitoare, furtunuri, conducte, racorduri, garnituri, etc.)
  • diverse aplicatii industriale (masini unelte, prese, etc.)
  • pentru autovehicule rutiere, autospeciale, autoutilitare, remorci, basculante, tractoare, echipamente si utilaje mobile pentru constructii, macarale si masini terasiere
  • pentru utilaje si instalatii feroviare, navale, petroliere si miniere.

Galerie foto