Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Jilava

PROMAC S.A.

Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Jilava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PROMAC S.A. - Service Reparatii Jilava.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Jilava
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Jilava

  Valorificand experienta acumulata in perioada 1965-1989 cu ocazia asimilarii unor instalatii de ridicat diverse, specialistii PROMAC SA pun la dispozitia dvs. o gama larga de produse si servicii menite a satisface cele mai exigente cerinte in domeniu. De la mecanisme si dispozitive simple, pana la instalatii complexe pentru ridicare, manipulare si transport, va stam alaturi oferindu-va solutii si punandu-le in practica pentru a va usura, imbunatati sau eficientiza activitatea.
  Suntem pregatiti sa sustinem efortul dvs pentru optimizarea operatiilor de ridicare si manipulare in cadrul liniilor proprii de fabricatie, a spatiilor de depozitare, de pregatire a productiei sau in cadrul santierelor de lucru. Experienta noastra va poate ajuta pentru modernizarea utilajelor, adaptarea instalatiilor existente la conditiile concrete de amplasament sau pentru realizarea unor cerinte particulare de exploatare ori montaj. Realizam in regim de unicat echipamente ce nu se regasesc in produse standard si trebuiesc sa raspunda unor cerinte particulare in raport cu nevoile dvs.
  Proiectam, executam, montam, punem in functiune si autorizam ISCIR cele mai diverse echipamente si instalatii de ridicat. Si, nu in ultimul rand, intretinem si reparam cu operativitate utilajele dumneavoastra.
  Macaralele produse de PROMAC SA sunt realizate in diverse variante reprezentand, fiecare din ele, cate o solutie la solicitarile beneficiarilor, cum ar fi: manipulari in depozite, sustinerea de pe terase a nacelelor pentru lucrul la exteriorul fatadelor de cladire, portale pentru amenajari hidrothnice, pivotante manuale sau electrice pentru deservire de masini unelte sau pentru alte nevoi punctuale (camine de pompare, statii decantare, etc.). Capacitatile de ridicare variaza intre 250 kg. si 7.000 kg. la deschideri sau inaltimi corelate cu necesitatile punctului de lucru. Apeland la serviciile PROMAC SA, puteti gasi impreuna cu noi macaraua cea mai potrivita pentru nevoile dumneavoastra.

Produse si Servicii

  • Pentru produsele proprii, PROMAC SA asigura o gama completa de servicii, pronind de la montare a echipamentului si continuand cu punerea la dispozitia beneficiarului a unui contract de mentenanta ce cuprinde atat repararea cat si efectuarea reviziilor si verificarilor tehnice obligatorii impuse instalatiilor de ridicat. La acestea se adauga pregatirea scadentelor ISCIR si urmariea comportarii utilajului prin completarea Registrului de evidenta a supravegherii, pus la dispozitie odata cu intocmirea contratului de mentenanta.
  • Aceleasi lucrari stau la dispoiztia clientilor pentru echipamentele existente in dotarea acestora. Se realizeaza deasemenea mutari si montaje pe amplasamente noi cu completarea documentatiei in vederea reautorizarii ISCIR in noile conditii de exploatare.
  • Lucrarile de montaj si reparatii se executa in strica conformitate cu prevederile Prescriptiilor tehnice-Colectia ISCIR, folosindu-se, dupa caz, sudori autorizati si procedeee de sudare omologate.

Galerie foto