Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Dumbravita

Fabrica de Carosari

Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Dumbravita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Fabrica de Carosari - Service Reparatii Dumbravita.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Dumbravita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Dumbravita

  Fabrica de Carosari si-a inceput activitatea in anul 2012, unul dintre cei mai sumbri ani pentru industria auto, an care, dupa o usoara crestere a vanzarilor in 2011, si-a continuat declinul generat de criza economica pe o curba si mai descendenta.
  Cuvantul de ordine in toate discutiile era „Pret Mic”, nemaiexistand un criteriu calitativ in alegerea solutiilor de carosare. Cu toate acestea, societatea noastra nu a renuntat la folosirea celor mai calitative materiale in realizarea caroseriilor si datorita si activitatilor conexe de vanzari de camioane prin RomTrucks, si-a mentinut pozitia de lider pe piata producatorilor de caroserii din zona de vest a tarii.
  Toate acestea se datoreaza calitatii de top a materialelor folosite. Lucram doar cu furnizori care sunt lideri pe domeniile lor iar materialele folosite sunt din gama premium, fara a se face nici un rabat de la calitate.

                                                        

Produse si Servicii

Reparatii hidraulice

  •   Cu o echipa de oameni specializati si cu o experienta indelungata pe partea de reparatii electrice si hidraulice, societatea noastra va sta la dispozitie cu servicii de reparatii utilaje hidraulice pentru constructii, agricultura, macarale, nacele, lifturi si platforme autoridicatoare si alte echipamente specializate.
  •   Suntem reprezentanti ai catorva producatori cunoscuti din Europa si asiguram reparatii in garantie si postgarantie precum si piese de schimb pentru aceste echipamente hidraulice.
  •   Asiguram interventii pe teren si la locatia clientului cu un service mobile specializat precum si garantie pentru lucrarile efectuate.

Galerie foto