Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Bucuresti-Sector 3

TECNOTRADES

Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre TECNOTRADES - Service Reparatii Bucuresti-Sector 3.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Bucuresti-Sector 3
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Bucuresti-Sector 3

  Compania TECNOTRADES a fost fondata in anul 1959,fiind in prezent unul dintre jucatorii importanti pe piata vanzarilor de macarale din Italia,cu filiale deschise in Romania,Maroc, Etiopia.
  Profilul principal al companiei este comercializarea de automacarale noi,automacarale second hand,motostivuitoare,reach-stacker-e(manipulatoare containere)nacele,limitatoare de sarcina(moment).
  Tecnotrades este reprezentant EXCLUSIV al marcii producatoare de macarale LOCATELLI in Romania,cat si in mai multe tari din Europa,Africa.
  De asemenea TECNOTRADES este dealer CVS FERRARI(grupul MANITEX),unul dintre producatorii de reach-stacker-e(manipulatoare containere) consacrat pe piata mondiala.
  Compania noastra asigura service,prin propriul departament de service,atat pentru macaralele noi cat si pentru macaralele uzate,pentru perioada de garantie cat si post garantie.
  Pentru toate automacaralele comecializate,atat noi cat si uzate,compania noastra ofera clientilor service la cel mai inalt grad de profesionalism.
  Abordarea noastra in ceea ce priveste service-ul, consta in furnizarea de servicii de intretinere si reparatii specializate pentru automacarale.
  Departamentul nostru de service furnizeaza o diversitate de modalitati de colaborare.
  Relatia include oferte care variaza de la inspectii de conformitate si verificarea starii la cerere, pregatirea macaralei si obtinerea autorizatiei de functionare ISCIR,pana la un parteneriat complet de service, in cadrul caruia intretinerea macaralei dumneavoastra este externalizata firmei noastre.
  Echipele noastre de service mobile se pot deplasa fie la sediul clientului,fie la locatia de lucru a utilajului.Reprezentantii nostri sosesc complet echipati,cu ateliere mobile,avand tot timpul un stoc de piese de schimb.
  Tehnicienii nostri sunt specialisti formati in cadrul training-urilor organizate de compania noastra in incinta fabricii Locatelli.

Produse si Servicii

In cadrul acestui parteneriat de service, automacaraua dumneavoastra va fi verificata periodic in baza unui contract de revizie si intretinere conform prescriptilor ISCIR:

  • verificarea starii de uzura a lagarelor si a bunei functionari a sistemului de ungere
  • verificarea ungerii si a gresarii pieselor supuse frecarii,conform schemei de ungere
  • verificarea uzurii cablurilor si lanturilor de tractiune si a fixarii acestora
  • verificarea functionarii componentelor de securitate si reglarea acestora
  • verificare mecanismelor macaralei
  • verificarea sistemul de prindere si manipulare a sarcinii
  • strangerea elementelor de imbinare a articulatiilor, fixarea tampoanelor si a opritoarelor
  • verificarea functionarii sistemelui electric,comanda si semnalizare
  • verificarea circuitelor si a etanseitatii circuitelor hidraulice si pneumatice

Galerie foto