Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Braila

SC PROMEX SA

Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC PROMEX SA - Service Reparatii Braila.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Braila
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Braila

  S.C. PROMEX S.A. este o companie traditionala pentru economia romaneasca, unul din liderii in domeniul utilajelor. Este membra a Uzinsider Grup Bucuresti. Viziunea corporativa a organizatiei noastre este de a fi unul din producatorii nationali si mondiali importanti, securitatea muncii si sanatatea angajatilor nostri fiind factor esential pentru asigurarea succesului.
  Noi credem cu tarie ca toate accidentele de munca si toate bolile profesionale pot fi prevenite si: Nu este nimic altceva mai important ca sanatatea si viata angajatilor.
  Organizatia noastra va fi mai puternica prin includerea politicii de sanatate si securitatea muncii in toate procesele sale decizionale, ca parte integranta a tuturor activitatilor companiei.
  Obiectivul nostru este: Zero acidente de munca.
  S.C. PROMEX S.A. BRAILA asigura service-ul pentru produsele aflate in garantie si reparatii pentru utilaje de constructii (excavatoare, dragline, rulori, compactoare, macarale graifar) produse de S.C. PROMEX S.A. BRAILA.
  Anul 2013 debuteaza la Promex cu primele livrari de componente intr-un domeniu nou, inovator si anume cel al industriei energetice verzi. Prin aceasta firma noastra isi reafirma preocuparea deosebita si contributia in tehnologiile destinate protectiei mediului si rationalizarii resurselor naturale.

Produse si Servicii

Serviciile noastre:

  • reparatii capitale excavatoare, dragline, rulouri compactoare, macarale graifar, din gama PROMEX la sediul uzinei.
  • reparatii curente la sediul uzinei sau la beneficiar.
  • reparatii subansamble (reductoare deplasare sau rotire, distribuitoare, pompe duble, hidromotoare a€“ fabricatie IM PLOPENI, aparatura hidraulica, motoare termice RABA, SAVIEM, constructii metalice sasiu, platforma, brate, echipament, cupa)
  • inspectii tehnice
  • asistenta tehnica pe baza de contract

Galerie foto