Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Arad

Reparatii hidraulice Arad

Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii hidraulice Arad - Service Reparatii Arad.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Arad
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Macarale-Utilaje hidraulice Arad

In activitatea companiei noastre o parte importanta este cea de reparatii, iar din punctul de vedere al dotarilor tehnice si al gradului de specializare al personalului putem spune ca suntem foarte experimentati in acest domeniu.

  Societatea noastra se concentreza atat pe comercializarea pieselor si componentelor pentru instalatiile hidraulice cat si pentru asigurarea unei game largi de servicii reparatii pentru: utilaje de constructii, utilaje forestiere, ansambluri si componente hidraulice (pompe hidraulice, distribuitoare, hidromotoare, motoare hidraulice, cilindri hidraulici, etc.) Mentionam: excavatoare, buldoexcavatoare, autogredere, buldozere, automacarale forestiere, automacarale etc.

  Pentru revizii si intretinere automacarale societatea noastra este autorizata ISCIR.

  Privim clientii ca si parteneri pentru ca ei decid sucesul companiei noastre. Scopul nostru este de a construi o relatie de durata cu furnizorii nostri bazata pe parteneriat. Aceasta implica competitia calitatii, servicii de livrare, pret si srategii de solutionare a problemelor.

Produse si Servicii

  • Cilindri hidraulici pot fi reparati prin inlocuirea unor componente ca: garnituri etansare tija, garnituri piston, inlocuire tija si camasa sau putem produce cilindri noi
  • Reparatii si reconditionari pompe hidraulice sau inlocuite cu alte produse noi cu aceleasi caracteristici tehnice (daca nu se mai fabrica), sau altele de productie actuala care necesita o reproiectare totala sau partiala a circitului
  • Comercializam o gama larga de accesorii hidraulice necesare pentru repararea cilindrilor, pompelor hidraulice, cutii de viteza hidramate etc. Mentionam: garnituri etansare tija, garnituri piston, banda ghidare, oringuri, raclor praf, articulatii sferice radiale, grupuri pompare (bloc, placa presiune, pistonas), rulmenti etc.
  • Mentenanta; diagnosticari ale defectiunilor aparute in instalatiile hidraulice in exploatare, schimb ulei, filtre hidraulice, schimbari elemente uzate (etanseitati, rulmenti, pistoane, lagare, cilindri etc)
  • Verificari si reglari ale echipamentelor hidraulice
  • Reparatii cutii de viteza hidramate, convertizoare pentru utilaje de constructii