Service Reparatii ITP-Auto Timisoara

Statie ITP Timisoara

Service Reparatii ITP-Auto Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Statie ITP Timisoara - Service Reparatii Timisoara.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii ITP-Auto Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii ITP-Auto Timisoara

  Cu o traditie de peste 35 de ani in domeniul auto si un portofoliu de peste 40.000 de clienti fizici si juridici, Autoglobus Timisoara si-a extins si imbunatatit in permanenta activitatea pentru a raspunde cerintelor clientilor si a oferi servicii de specialitate de cea mai inalta calitate.
  Suntem preocupati si ne asumam responsabilitatea livrarii unor produse si servicii de inalta calitate si implicarea tuturor angajatilor pentru satisfactia dumneavoastra deplina.
  Va garantam intreaga noastra disponibilitate pentru parerile, sugestiile si reclamatiile dumneavoastra si va asiguram ca vor fi tratate cu maxima seriozitate si atentie.
  Efectuam, prin statia proprie certificata RAR si dotata cu standuri specializate, Inspectia Tehnica Periodica pentru toata gama de autovehicule cu masa totala maxima autorizata de pana la 3,5 tone (inclusiv autovehicule cu tractiune integrala permanenta), pentru autoutilitare, dar si pentru remorci (cu sau fara sistem de franare propriu).

Produse si Servicii

Tarife curente ITP:

  • Autoturisme folosite la scoli de soferi sau taxi - 60 lei cu TVA
  • Autoturisme cu masa totala max. aut. < 3,5t - 90 lei cu TVA
  • remorci cu / fara sistem propriu de franare - 65/60 lei cu TVA
  • Autoutilitare - 110 lei cu TVA

Galerie foto