Service Reparatii ITP-Auto Iasi

Statie ITP Iasi

Service Reparatii ITP-Auto Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Statie ITP Iasi - Service Reparatii Iasi.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii ITP-Auto Iasi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii ITP-Auto Iasi

  Inspectia tehnica periodica (ITP) este o verificare complexa a autovehiculului incluzand (dar fara a fi o lista completa): documente de identificare, stare motor, frane, directie, lumini, anvelope, emisii poluante, aspect exterior, etc.
  In cazul in care autovehiculul dumneavoastra este respins la verificare, aveti dreptul ca in 30 de zile, dupa efectuarea reparatiilor necesare, sa va prezentati la o re-verificare a sistemelor reparate, la aceeasi statie itp, cu tarife reduse.
  Mela Mov Car Service S.R.L. ofera inspectii tehnice periodice (ITP) pentru camioane si autoturisme in Iasi. Service-ul nostru autorizat R.A.R va ofera o gama larga de servicii de calitate. Pentru a vedea intreaga lista de servicii auto, accesati servicii auto. In plus, va punem la dispozitie in Iasi piese de schimb pentru o gama larga de camioane si autoturisme.
  Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt: siguranta, seriozitatea, responsabilitatea si nu in ultimul rand profesionalitatea serviciilor oferite de noi. In speranta ca suntem solutia dumneavoastra, va asteptam sa va convingeti la service-ul nostru.

Produse si Servicii

Statie ITP
Service auto

  • Mecanica
  • Geometrie
  • Electrica
  • Diagnoza auto

Program
Luni-Vineri : 08:00-18:00
Sambata: 09:00-13:00
Duminica: inchis

Galerie foto