Service Reparatii ITP-Auto Constanta

Statie ITP Constanta

Service Reparatii ITP-Auto Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Statie ITP Constanta - Service Reparatii Constanta.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii ITP-Auto Constanta
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii ITP-Auto Constanta

  Statia ITP CT077 este situata in zona Tomis Nord – langa Piata Rosu, mai exact pe Strada Tulcea nr.2. Aici un colectiv cu experienta se va ocupa de inspectia tehnica a masinii cat timp dumneavoastra serviti cafeaua sau ceaiul din partea noastra in sala de asteptare dotata cu televiziune multimedia interactiva.
  Societatea noastra ofera servicii de:

  • inspectie tehnica la cele mai inalte standarde, autoturismul dumneavoastra beneficiind de toata siguranta pe parcursul efectuarii inspectiei tehnice, deoarece detinem cele mai noi echipamente pentru inspectie tehnica
  • asigurari RCA, CASCO, asigurari de locuinta si asigurari de vacanta. Intrucat colaboram cu toate societatile de asigurare, putem sa prospectam piata impreuna cu dumneavoastra si sa alegem impreuna cea mai avantajoasa polita pentru nevoile dumneavoastra, pentru ca nu intotdeauna cel mai ieftin inseamna si cel mai sigur.
  • anunturi auto gratuite. Beneficiati de spatiu publicitar pentru a adauga anunturi auto pe site-ul nostru. Noi va putem ajuta sa vindeti sau sa cumparati masina pe care o doriti.

 

Produse si Servicii

 

Categorie Autovehicul   TARIF I.T.P  
  TVA Inclus
  Reverificare  
  Siguranta
  Reverificare  
  Poluare
  Altele  
Autoturisme Benzina, Diesel 81 RON 22 RON 21 RON 16 RON
Autoturisme GPL 86 RON 22 RON 24 RON 16 RON
Autoturisme 4×4 128 RON 31 RON 26 RON 21 RON

Microbuze,Autoutilitare,Autorulote,Specializate

cu masa maxima pana la 3,5 tone

92 RON 27 RON 26 RON 24 RON

 

 

 

 

 

 

Program
Luni-Vineri: 08:30 - 17:00

Galerie foto