Service Reparatii ITP-Auto Calarasi

Statie ITP Calarasi

Service Reparatii ITP-Auto Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Statie ITP Calarasi - Service Reparatii Calarasi.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii ITP-Auto Calarasi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii ITP-Auto Calarasi

  Reteaua de service-uri EXPOCAR, autorizate Chevrolet si Opel, acopera tot sud-estul Romaniei: Constanta, Slobozia, Calarasi, Buzau, Targoviste si Valcea si asigura pastrarea intacta a garantiei oferita de producator. Putem efectua lucrari service pentru urmatoarele marci autorizate: Mazda, Volvo si Suzuki, precum si pentru orice marca si model.
  Avem in derulare conventii de colaborare cu toate societatile de asigurare, oferind facilitatea decontarilor directe.
  Echipa EXPOCAR este recunoscuta pentru profesionalism si promptitudine, intregul personal fiind pregatit la cele mai inalte standarde.
  Prin statia ITP detinuta, service-ul Expocar ofere servicii de inspectie tehnica periodica pentru toate autoturismele, tarif incepand de la doar 75 Ron (tva inclus).
  Atelierele de mecanica, tinichigerie, vopsitorie sunt dotate cu ultima aparatura si scule speciale de ultima generatie care indeplinesc standardele inalte ale producatorilor si asigura servicii de calitate. Tehnologia existenta in atelierele de mecanica permite efectuarea de:

  • diagnoza avansata, moderna
  • testari electronice
  • geometrie roti
  • incarcari instalatii aer conditionat
  • testari suspensii
  • testari frane precum si efectuarea tuturor lucrarilor de mecanica si electrica.

Galerie foto