Service Reparatii ITP-Auto Buzau

Statie ITP Buzau

Service Reparatii ITP-Auto Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Statie ITP Buzau - Service Reparatii Buzau.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii ITP-Auto Buzau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii ITP-Auto Buzau

  SC Auto Valmi SRL este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in anul 1993 in Buzau, ce are ca principal obiect de activitate transportul de persoane pe rute interne si internationale. In cei 14 ani de existenta am acumulat experienta necesara asigurarii unor servicii de calitate la un pret accesibil. Prin atentia la detalii, profesionalism, respect fata de clienti si parcul auto detinut reusim intotdeauna sa va aducem la destinatie in conditii de confort si siguranta maxima.
Inspectia tehnica periodica (ITP) este obligatorie pentru orice vehicul care circula pe drumurile publice. In cazul autoturismelor de uz personal, ITP se face o data la doi ani, numai de catre Registrul Auto Roman, prin reprezentantele sale teritoriale sau prin operatorii economici autorizati.
  Cu ocazia inspectiei tehnice periodice, vehiculului, fara a fi demontat, ii este verificata si apreciata starea tehnica, existenta dotarilor obligatorii din punct de vedere al sigurantei circulatiei rutiere, protectiei mediului si utilizarii conform destinatiei.
  Trebuie sa stiti ca nu este obligatoriu ca propietarul masinii (detinatorul legal) sa prezinte autoturismul la ITP. Oricine altcineva poate aduce masina la verificari, cu conditia sa prezinta toate documentele solicitate.
  Actele necesare pentru a efectua ITP sunt:

  • Certificatul de inmatriculare al autovehiculului sau autorizatia provizorie de circulatie;
  • Cartea de identitate a autovehiculului (in cazul in care, masina este in leasing sau apartine unei societati comerciale, se accepta o copie dupa cartea de identitate a masinii, stampilata de proprietar, pe care sa apara si mentiunea “conform cu originalul”);
  • Cartea de identitate a conducatorului auto care prezinta autoturismul la inspectie;
  • Polita RCA, valabila la data la care se efectueaza ITP.

Produse si Servicii

  • ITP autoturisme (benzina, gaz, diesel)
  • ITP autovehicule 4X4
  • ITP autoutilitare pana la 3.5 T
  • ITP remorci, rulote.

Program
Luni – Vineri : 08:00 – 18:00
Sambata : 08:00 – 14:00
Duminica : INCHIS

Galerie foto