Service Reparatii ITP-Auto Bucuresti-Sector 6

Statie ITP Sector 6

Service Reparatii ITP-Auto Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Statie ITP Sector 6 - Service Reparatii Bucuresti-Sector 6.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii ITP-Auto Bucuresti-Sector 6
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii ITP-Auto Bucuresti-Sector 6

  Am inceput afacerea in 2001, si de atunci crestem si ne perfectionam in fiecare an. Experienta acumulata ne face siguri ca putem depasi orice impediment, ca nu exista problema careia sa nu ii putem gasi o rezolvare. Avem o echipa formata din oameni responsabili, profesionisti, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente. I-am ales cu grija , tocmai ca tu, clientul nostru, sa fi intotdeauna multumit de serviciile noastre.
  Printre ei vei regasi ingineri, tehnicieni si maistri auto, cu multa experienta si foarte bine pregatiti pentru a se adapta la orice cerinta. Lucram cu aparatura de ultima generatie, pentru ca tinem la calitatea serviciilor noastre si garantam acuratetea inspectiei tehnice. Suntem autorizati sa efectuam inspectia tehnica periodica pentru autovehicule echipate cu motoare pe benzina, motorina, hibride sau cu alimentare duala benzina – GPL.
  Statia noastra de inspectie tehnica presteaza acesta activitate pentru toata gama de autovehicule inmatriculate in Romania.

Produse si Servicii

La inspectia tehnica periodica se executa operatiunile cuprinse in Planul de operatiuni, al carui model este prevazut, in functie de categoria vehiculului rutier.

 • identificare autovehicul (verificare serii caroserie si motor)
 • verificare aspect general (fara urme accident, echiparea conform cu CIV, etc)
 • verificare frane
 • noxe / emisii poluante
 • faruri+instalatie electrica
 • verificare jocuri directie si calea de rulare
 • existenta dotarilor suplimentare
 • introducere date in calculator
 • completare c.i. in anexa
 • eliberarea documentelor autovehiculului
 • fotografiere autovehicul
 
Categorie AutvehiculeCombustibilTarif ITP
Tarif Revenire
Siguranta
Poluare
Altele
Autoturism Benzina+GPL, Diesel 100 lei 30 lei 20 lei 10 lei
Autorulote, Autoutilitare, Mixte, Specializate, Microbuze cu masa maxima autorizata pana la 3.5tone Benzina 150 lei 35 lei 25 lei 15 lei
Diesel 150 lei 35 lei 25 lei 15 lei
Autorulote, Autoutilitare, Mixte, Specializate, Microbuze cu masa maxima autorizata de peste 3.5tone Benzina 200 lei 50 lei 30 lei 20 lei
Diesel 200 lei 50 lei 30 lei 20 lei
Microbuz - 150 lei 50 lei 30 lei 20 lei
Autobuz - 200 lei 50 lei 30 lei 20 lei
Remorca si Semiremorca fara sistem de franare - 100 lei 30 lei - 20 lei
Rulota, Remorca si Semiremorca cu sistem de franare si cu masa maxima autorizata pana la 3.5 tone - 130 lei 50 lei - 20 lei
Remorca si Semiremorca cu sistem de franare si cu masa maxima autorizata peste 3.5 tone - 200 lei 50 lei - 30 lei
Tractor Rutier - 200 lei 50 lei - 30 lei
Motociclete - 90 lei 30 lei - 15 lei

Verificare tahografe
Tahografele sunt aparate de masura si control care inregistreaza kilometrii efectuati de autovehiculele comerciale si activitatile soferilor.
Tahografele trebuie verificate periodic la maximum 2 ani, verificarea se de socetatile autorizate si monitorizate de RAR.

 

Galerie foto