Service Reparatii ITP-Auto Bucuresti-Sector 3

ITP AutoLeader

Service Reparatii ITP-Auto Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ITP AutoLeader - Service Reparatii Bucuresti-Sector 3.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii ITP-Auto Bucuresti-Sector 3
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii ITP-Auto Bucuresti-Sector 3

Ca sa te bucuri de prestigiul si recunostinta oamenilor, nu-i de ajuns sa fii bun, trebuie sa fii mare.

Auto Leader este o marca inregistrata a grupului de firme Auto Leader, detine 4 unitati service3 statii ITP si3 magazine de piese auto si accesorii. In anul 2010 Auto Leader a fost desemnat desite-ul www.listafirme.ro castigator al locului 1 pe Sectorul 3 si locul 2 pe Bucuresti in Top Afaceri Romania, pentru domeniul 4532: Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule

Experienta Auto Leader, acumulata in decursul anilor, se concretizeaza in:

  • existenta unei mari baze de date cu piese auto;
  • o buna pregatire a operatorilor nostri de identificare a pieselor;
  • o colaborare, deja traditionala, cu cei mai importanti furnizori de piese auto de pe piata autohtona, ceea ce ne ofera avantajul de a va oferi o gama mare de repere la preturi competitive.

Ceea ce caracterizeaza insa AUTO LEADER este calitatea serviciilor si produselor, oferta firmei cuprinzand peste 50.000 repere provenind de la producatori externi de prestigiu, lideri in industria pieselor auto. Toti acesti producatori au certificarea de calitate internationala, ISO 9001/9002.

Structura sortimentului de piese auto oferite de firma noastra include atat piesele care se inlocuiesc cel mai frecvent cat si cele deosebit de importante din punctul de vedere al satisfacerii complete a cererii beneficiarilor. Acestia au, in acest fel, siguranta ca la noi isi vor putea procura intotdeauna, in conditii avantajoase, piesele de care au nevoie.

Program de lucru:

Luni-Vineri: 8:00 - 18:00
ultima masina la ora 17.15
Sambata: 8:00 - 15:00
ultima masina la ora 13.15
Duminica: INCHIS

Produse si Servicii

STATII I.T.P.ITP Bucuresti

Service-ul Auto Leader va ofera inspectii I.T.P. in toate cele 3 puncte de lucru. Statiile noastre I.T.P. Bucuresti sunt dotate cu tehnologii de ultima generatie, cu elevatoare pe 2 coloane pentru o verificare mai usoara a masinilor dvs.

Inspectia tehnica periodica I.T.P. este o verificare complexa a autovehicului. Noi va intampinam cu intreaga gama de servicii, know-how si personal calificat, la preturi avantajoase.

Galerie foto