Service Reparatii ITP-Auto Alba Iulia

Aurocar 2002 srl - Itp Auto Alba Iulia

Service Reparatii ITP-Auto Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Aurocar 2002 srl - Itp Auto Alba Iulia - Service Reparatii Alba Iulia.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii ITP-Auto Alba Iulia
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii ITP-Auto Alba Iulia

Inspectia Tehnica Periodica obligatorie pentru toate autovehiculele aflate in circulatie, se poate efectua in statia noastra proprie pentru autoturisme si autoutilitare cu masa intre 0 si 3,5 tone.itpmic

Pentru a raspunde nevoilor clientilor am organizat un program de lucru flexibil, cuprins intre orele 800 si 1800 de luni pana vineri iar tarifele : 85 de lei pentru autoturisme si 105 de lei pentru autoutilitare, sunt desigur cele mai atractive de pe piata locala.

De asemenea orice problema aparuta in timpul inspectiei poate fi remediata in cadrul atelierului de reparatii fara programare prealabila.

Pentru efectuarea inspecţiei tehnice a tuturor tipurilor de autovehicule până în 3.5 tone, inclusiv cele 4x4 sunt necesare următoarele acte:

  • Cartea de identitate a maşinii în original (sau copie în cazul în care maşina este achiziţionată prin leasing)
  • Certificat înmatriculare
  • Carte de identitate utilizator

showroomSC AUROCAR 2002 SRL vă aşteaptă în showroom-ul si atelierul service din Alba Iulia,str. Alexandru Ioan Cuza,nr.31E.

În calitate de agent autorizat DACIA , Aurocar comercializează autoturisme Dacia, asigură service-ul pe perioada de garanţie şi post-garanţie şi comercializează piese de schimb şi accesorii de origine.

Dotările şi utilajele de care dispune, asigură desfăşurarea activităţii în condiţii optime şi iţi garantează calitatea serviciilor oferite la preţuri imbatabile.

Credem că dezvoltarea companiei noastre trebuie să se realizeze într-o manieră responsabilă, respectând standardele calităţii, comunitatea în care ne desfăşurăm activitatea, clienţii şi angajaţii, de aceea am implementat un sistem de management al calităţii - certificat ISO 9001/2008

 

Galerie foto