Service Reparatii ITP-Auto Alba Iulia

Statie ITP Alba Iulia

Service Reparatii ITP-Auto Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Statie ITP Alba Iulia - Service Reparatii Alba Iulia.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii ITP-Auto Alba Iulia
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii ITP-Auto Alba Iulia

Inspectia Tehnica Periodica obligatorie pentru toate autovehiculele aflate in circulatie, se poate efectua in statia noastra proprie pentru autoturisme si autoutilitare cu masa intre 0 si 3,5 tone.

Pentru a raspunde nevoilor clientilor am organizat un program de lucru flexibil, cuprins intre orele 800 si 1800 de luni pana vineri iar tarifele : 85 de lei pentru autoturisme si 105 de lei pentru autoutilitare, sunt desigur cele mai atractive de pe piata locala.

De asemenea orice problema aparuta in timpul inspectiei poate fi remediata in cadrul atelierului de reparatii fara programare prealabila.

Pentru efectuarea inspecţiei tehnice a tuturor tipurilor de autovehicule până în 3.5 tone, inclusiv cele 4x4 sunt necesare următoarele acte:

  • Cartea de identitate a maşinii în original (sau copie în cazul în care maşina este achiziţionată prin leasing)
  • Certificat înmatriculare
  • Carte de identitate utilizator

Dotările şi utilajele de care dispune, asigură desfăşurarea activităţii în condiţii optime şi iţi garantează calitatea serviciilor oferite la preţuri imbatabile.