Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Zalau

Reparatii PC Laptop Zalau

Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii PC Laptop Zalau - Service Reparatii Zalau.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Zalau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Zalau

Bine ati venit la CleanPC-solutii IT. 

Viziunea noastra este sa reparam si sa solutionam impreuna toate problemele IT ale dumneavoastra . Scopul nostru este de a oferi cel mai înalt nivel profesional şi suport tehnic fără birocraţia sau modul de tarifare a marilor firme din domeniu. Ştim, nimic nu poate fi mai frustrant decât a face fata unei companii gigant cu zeci de oameni în care trebuie sa astepti săptămâni, uneori luni, pentru a solutiona o problema . Ne străduim să oferim o colaborare plăcută şi solutii de consultanta la toate problemele dumneavoastra. Scopul nostru este de a crea relatii de durata cu clientii nostri prin servicii excelente, manopera de calitate, preturi cat mai mici, profesionalism şi o pasiune pentru toate lucrurile tehnologice.

Oferim servicii în funcție de cerințele specifice ale clienților noștri. Fie că sunteți în căutarea de a elimina viruși și spyware din computere, instalații de rețea/wireless, implementarea infrastructurii la comandă sau securizarea rețelei dvs. de la amenințări de securitate, avem expertiza și experiența pentru a realiza toate proiectele IT.

Împreună cu serviciile de calitate, CleanPC oferă, de asemenea, constructii personalizate de calculatoare la prețuri rezonabile, atât pentru întreprinderi cat și pentru persoane fizice. Satisfactia dumneavoastra este întotdeauna prioritatea noastra, precum și furnizarea celor mai bune solutii IT in functie de particularitatea fecarui client.

Produse si Servicii

Aici puteti gasii ofertele promotionale de la CleanPc.

Oferta Promotionala

(Re)instalare, configurare sisteme de operare . Preţuri valabile pentru, Windows ME,Windows XP ,Windows-7,8,10.

 

începând de la 59 RON

 

Oferta valabila in perioada 01.09.17 - 01.12.17

Pretul promotie contine TVA

Pret promo

Detalii

Revizie Notebook (Laptop)

Revizia presupune (demontarea laptopului, curățarea ventilatorului, radiatorului de răcire,schimbat bateria bios laptop de pe placa). Schimbare pasta CPU (procesor).Prețul variază în funcție de complexitatea demontări echipamentului.

 

începând de la 79 RON

 

Oferta valabila in perioada 01.09.17 - 01.12.17

Pretul promotie contine TVA

Pret promo

Detalii

Revizie Desktop

Revizia presupune (demontarea desktop, curățarea ventilatorului, radiatorului de răcire,schimbat bateria bios laptop de pe placa). Schimbare pasta CPU (procesor).Prețul variază în funcție de complexitatea demontări echipamentului.

 

începând de la 59 RON

 

Oferta valabila in perioada 01.09.17 - 01.12.17

Pretul promotie contine TVA

Pret promo

Detalii

Optimizare

Optimizare presupune cautarea individuala a fircarui driver pentru fiecare componenta din laptop/calculator si instalarea de programe pentru optimizarea .Prețul variază în funcție de complexitatea echipamentului.

 

începând de la 39 RON

 

Oferta valabila in perioada 01.09.17 - 01.12.17

Pretul promotie contine TVA

 

Galerie foto