Service Reparatii It-Pc-Laptopuri-Tablete Slatina

Service Pc Slatina - Reparatii calculatoare - laptopuri

Service Reparatii It-Pc-Laptopuri-Tablete Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Pc Slatina - Reparatii calculatoare - laptopuri - Service Reparatii Slatina.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii It-Pc-Laptopuri-Tablete Slatina
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii It-Pc-Laptopuri-Tablete Slatina

Rezolvam cu promptitudine si la preturi accesibile orice problema legata de calculator sau laptop, la domiciliul dvs. Oferim servicii de: montare si depanare componente PC, instalare de softuri, programe, firewall, antivirus, devirusare, configurare retele de calculatoare, partitionari HDD ( hard disk ), instalare si configurare componente periferice ( scanner, imprimanta, router, etc. ), recuperare date/fisiere din calculator sau laptop ( pierdute, sau sterse accidental ). De asemenea oferim consultanta pentru achizitionarea de componente / upgrade.

Produse si Servicii

Depanari hardware:

  • diagnosticare – presupune testarea si diagnosticare amanuntita a calculatorului si identificarea componentei defecte
  • reparatie piese si componente interne:
   1. reparatia componentei defecte de catre echipa noastra de electronisti care asigura reparatii de Level 2 si 3 pe placa de baza, placa video, sursa, etc;
   2. inlocuirea componentei defecte pe loc sau ulterior dupa achizitionarea componentei in cauza (in cazul in care componenta nu se poate repara)
  • testare – verificarea si optimizarea sistemului in noua configuratie, verificarea stabilitatii sistemului in conditii de incarcare maxima a sistemului;

Depanari software:

  • instalare – instalare si configurare de sisteme de operare (Windows XP, Vista, 7, 8) programe software (office, antivirus, programe audio-video, codecuri, programe de editare audio/video/foto)
  • devirusare – scanare sisteme infectate, devirusare si asigurarea securitatii sistemului, reparatii calculatoare si sisteme de operare, defragmentare HDD, scanare malware, verificare si corectare sectoare de bad pe HDD, scanare memorie RAM pentru sectoare de bad.
  • configurare, optimizare – verificarea sistemului in noua configuratie, verificarea calitatii reparatiei facute in service si verificarea privind serviciile de reparatii calculatoare.

 

Galerie foto