Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Sighisoara

Service PC Laptop Sighisoara

Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Sighisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service PC Laptop Sighisoara - Service Reparatii Sighisoara.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Sighisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Sighisoara

Companie cu traditie si experienta, infiintata in anul 1992, Elsig Computers SRL are ca obiect principal de activitate prestarea de servicii in domeniul IT si telecomunicatii. Pe linga aceste servicii, oferim echipamente din domeniul IT si biroticii (calculatoare, periferice, copiatoare, case de marcat, consumabile pentru toate acestea). Oferim servicii de executare a stampilelor pentru orice domeniu si la orice tipodimensiuni.

Daca lucrezi pentru o intreprindere sau institutie mare, cautind sa proiectezi si sa implementezi o noua infrastructura informatica, sau lucrezi pentru o comanie mica sau acasa, cautind rapiditate si siguranta pentru computerul tau, Elsig Computers va avea cu siguranta o solutie pentru a mentine functionalitatea mediului informatic, la nivelul dorit. Stim ca toti acesti clienti la diferite nivele operationale, se confrunta cu un numar mare de probleme in ziua de astazi. Cresterea rapida numărului de conexiuni la INTERNET, a comertului electronic determina cresterea presiunii asupra timpului, disponibilitatii informatiei, usurintei in achizitie si rapiditatea onorarii comenzii. Mediul informatic trebuie sa fie disponibil in mod constant, pentru a sprijini compania, de la sistem la bazele de date și aplicații, in timp ce costul total al sistemului informatic cere flexibilitate si metode moderne, creative in administrarea sistemului.

Elsig Computers își sprijina clientii in alinierea sistemelor informatice pentru a face fata provocarilor pietei. Departamentul nostru de service ofera o mare varietate de servicii pentru a va ajuta la implementarea si proiectarea eficienta a infrastructurilor informatice si furnizeaza departamentelor informatice cunostintele si deprinderile necesare administrarii eficiente a sistemelor. Datorita gamei largi de servicii care permit administrarea completa si eficienta a sistemului informatic la nivel de intreprindere, se pot obtine reduceri importante ale costului total al sistemului informatic. Legaturile nostre cu companii de renume cum ar fi: Microsoft, HP - COMPAQ, BROTHER, EPSON, D-Link, Allied Telesys, etc (direct sau prin furnizorii noștri) ne permit sa furnizam produse sau solutii adecvate si servicii imbunatatite de consultanta, implementare si suport pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de un singur punct de contact cu domeniul informatic si sa eliminati incercarile nedorite. Clientilor nostri le oferim consultanta in alegerea si configurarea retelei, in achiziții de echipamente si instalare, suport tehnic complet, service.

Pachetul EHSP (Elsig Hardware Service Pack) furnizeaza clientilor posibilitatea de imbunatatire a timpului de raspuns la solicitarile de service pentru a asigura maximizarea timpului de exploatare a sistemului. Orele de asistenta variaza in functie de detaliile prezentate in oferta.Instalarea produsului – care include despachetarea echipamentelor (la cerere), inspectarea, asamblarea, instalarea conform specificatiilor de produs, testarea si diagnosticarea standard si instalarea programelor de service adecvate. Produsele software sunt configurate la nivelul de baza si testate. Hardware Installationinclude instalarea optiunilor hardware achizitionate cu sistemele pentru a fi instalate in acelasi timp. Instalarea este facuta de luni pina vineri intre 8 si 16, exclusiv sarbatorile.

Galerie foto