Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Ploiesti

Service PC Laptop Ploiesti

Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service PC Laptop Ploiesti - Service Reparatii Ploiesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Ploiesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Ploiesti

Service PC-LAPTOP este formata dintr-o echipa de tineri cu o vasta experienta in domeniul reparatiilor echipamentelor electronice.

Venind cu o experienta in service IT de peste 5 ani compania a fost fondata la inceputul anului 2010 si s-a dezvoltat pe doua directii de business oferind servicii IT de calitate in Ploiesti si in tara.

     Cu un efectiv de peste 5 colaboratori putem oferii solutii si service pentru aproape orice echipament IT.Experienta acumulata din proiectele finalizate, calificarile si certificarile membrilor echipei Service PC-LAPTOP ofera suportul pentru servicii de calitate la cel mai inalt nivel de profesionalism.

     Politica firmei noastre pune accentul pe reparatii de calitate si timpi de interventie cat mai mici la costuri optime.

     Pentru mentinerea acestor standarde investim permanenta in oameni si echipamente profesionale de cea mai buna calitate.

Produse si Servicii

Misiunea noastra este de a oferi clientilor, persoane fizice sau juridice, servicii de reparatii electronice folosind tehnologie aliniata la cele mai inalte standarde internationale curente.
Desi punem calitatea inainte de toate, nu uitam ca, pentru dumneavoastra, clientii nostrii, pretul are de cele mai multe ori cea mai mare importanta.
Va oferim calitate maxima la preturi competitive.

Galerie foto