Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Drobeta Turnu Severin

Service PC Laptop Drobeta

Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service PC Laptop Drobeta - Service Reparatii Drobeta Turnu Severin.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Drobeta Turnu Severin
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Drobeta Turnu Severin

Scand SA este o societate comerciala pe actiuni infiintata in 1993. Prin constanta si promptitudine, am reusit sa oferim clientilor nostri suportul necesar desfasurarii in bune conditii a activitatilor lor. In anul 2001, conform statisticilor elaborate de Camera de Comert si Industrie Mehedinti, Scand SA a reusit o merituoasa plasare in fruntea ierarhiei firmelor de profil din judet, fapt ce reprezinta o confirmare a increderii de care se bucura societatea noastra in randul clientilor sai.

Produse si Servicii

De asemenea, societatea noastra detine contracte de intreinere ale retelelor de calculatoare la majoritatea clientilor amintiti. Scand Sa dispune de personal cu experienta pentru executarea de lucrari de instalare si service pentru echipamente IT, retele de calculatoare, copiatoare, imprimante, case de marcat fiscale, etc. Dispunand de parc auto propriu, Scand SA poate raspunde cu promptitudine tuturor solicitarilor. In ceea ce priveste activitatea de proiectare si realizare de retele, in ultimul an societatea noastra a reusit efectuarea unor lucrari importante la o serie de beneficiari importanti.

Galerie foto