Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Codlea

Reparatii PC Laptop Codlea

Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Codlea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii PC Laptop Codlea - Service Reparatii Codlea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Codlea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Codlea

Echipa noastra este specializata in servicii IT de administrare sisteme informatice: administrare computere de birou, portabile si echipamente periferice, administrare servere, administrare infrastructura retea, consultanta IT, proiectare si executie lucrari infrastructura IT.  In derularea activitatilor zilnice si mai ales ca suport al afacerii noastre ne bazam din ce in ce mai mult pe calculator si mai ales pe conexiunile acestuia (retelele de calculatoare). Pentru a creea, sau a intretine si a dezvolta un astfel de sistem este nevoie de consultanta si servicii IT pe masura. Acesta este scopul si activitatea echipei IT Brasov.

De la infiintare si pana in  prezent IT Brasov a evoluat treptat, fiind astazi formata dintr-o echipa matura de profesionisti capabila sa ofere solutii tehnice corecte si in timp util celor mai exigente, provocatoare sau presante probleme, inerente unui sistem informatic complex. IT Brasov este dedicata viziunii, misiunii si valorilor companiei.

Viziunea noastra este sa devenim principalii partenerii pentru externalizare IT ai companiilor romanesti si avansarea intre primele pozitii pe piata romaneasca pana in 2018 aceasta reprezentand o recunoastere a indeplinirii obiectivului nostru.

Printre serviciile pe care le oferim se numara si:

Consultanta la achizitii de calculatoare, servere, echipamente de retea, licente software sau la alegerea furnizorilor de internet si telefonie.
Instalarea si configurare statii de lucru, servere sau echipamente de retea
Securizarea, administrarea si optimizarea serverelor sau retelelor de calculatoare, creare pagini web

Pentru IT Brasov, valorile pe  care le apreciaza: competenta, responsabilitate, confidentialitate, garantare, sunt dedicate partenerilor sai – clienti si angajati.

IT Brasov doreste sa  construiasca o colaborare pe termen lung cu clientii sai pentru ca numai o astfel de abordare asigura coerenta si continuitate in dezvoltarea corecta si armonioasa a sistemului  informatic.

Modul nostru de lucru  este prin contract de servicii IT, aceasta solutie de lucru oferind multiple avantaje: contact permanent cu sistemul dvs informatic, predictibilitatea costurilor (tarifare fixe), transferarea in sarcina noastra a cheltuielilor de pregatire si evolutie,  obligatorii intr-un domeniu atat de dinamic, servicii de consultanta oferite gratuit, precum si prin support tehnic IT telefonic, sau online.

Produse si Servicii

Reparatii electronice

Expertii nostri repara aproape orice. Chiar daca este vorba despre reparatii laptop, reparatii calculator, reparatii tv, reparatii plasme, reparatii lcd, reparatii sisteme audio, reparatii radio / cd auto, toate au ajuns pe maini bune. De la componente, si pana la periferice si parti externe, echipa noastra de profesionisti, repara orice echipament aflat in dificultate tehnica. Oferim reparatii si service pentru orice model de laptop. Remediem orice fel de problema pentru majoritatea modelelor de notebook-uri: laptop Toshiba, laptop Acer, laptop Fujitsu-Siemens, laptop Asus, laptop IBM, laptop Lenovo, laptop RPC, laptop Benq, laptop Sony Vayo, laptop Prestigio, laptop LG, laptop Dell, laptop HP, laptop Gericom, laptop FlyBook, laptop Compaq, laptop Medion, laptop Mitach, laptop Hitachi, laptop Itronix, laptop Packard Bell, laptop Infotel, laptop ECS, laptop Samsung, si altele.
Laptop defect

 Reparatii IT – Hardware & Software

Serviciile noastre includ si interventii IT rapide, recuperare date de pe hard defect, instalare Windows, reinstalare Windows, decodare, deparolare BIOS, rescriere orice tip de BIOS, service LCD, TFT, plasma, monitoare, chipset video dezlipit, audio si video, deparolari harddisk-uri, recuperari date, service placi de baza, placi video, harddisk-uri defecte, cd, dvd, cd-rw, dvd-rw, placi de captura, tunere tv, service pentru orice problema de natura electrica sau electronica, indiferent de model. Preturile pentru aceste servicii se stabilesc in urma verificarilor premergatoare reparatiilor necesare.