Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Bucuresti-Sector 6

Service PC Laptop Sector 6

Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service PC Laptop Sector 6 - Service Reparatii Bucuresti-Sector 6.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Bucuresti-Sector 6
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Bucuresti-Sector 6

Firma DATA OVYPRODUCT SRL înfiinţată în anul 1997, este firmă cu capital integral privat şi îşi are sediul în municipiul Bucuresti. Încă de la început, activitatea societăţii s-a axat pe distribuţia de echipamente Audio / Video şi de Telecomunicaţii Panasonic, precum şi pe realizarea de reţele electrice şi reţele structurate de Voce Date. Cu o divizie de instalari puternica si un portofoliu pe masura, DATA OVYPRODUCT SRL a reuşit să devină un partener de apreciat in domeniu. DATA OVYPRODUCT SRL reprezintă un partener pe care te poţi baza si care are capaciatea de a face performantă în proiectele pe care le deruleaza.

In acest moment oferim urmatoarele servicii:

  • Consultanta in domeniul telecomunicatiilor
  • Instalari centrale telefonice analogice, digitale, VoIP
  • Consultanta in domeniul IT
  • Realizare retele de calculatoare pe cupru sau fibra optica
  • Servicii de hosting WEB si realizari pagini WEB
  • Realizari de retele structurate CAT5, CAT6, CAT7, FO etc
  • Depanari echipamente de telecomunicatii, birotica, IT (calculatoare, laptopuri, imprimante, copiatoare, centrale telefonice, telefoane, UPS)
  • Refill cartuse imprimanta nergu sau color, laser sau inkjet
  • Service si livrari echipamente pentru toate reperele enumerate mai sus

Produse si Servicii

Depanare calculatoare sau laptopuri: Diagnoza si interventii
In functie de tipul defectului in cadrul departamentului service calculatoare tratam separat fiecare problema, in general:

Depanarile hardware presupun:
- constatarea (diagnoza) - identificarea componentei defecte;
- reparatia - inlocuirea componentei defecte pe loc (in caz de urgenta, daca dispunem de componenta respectiva) sau ulterior dupa achizitionarea componentei in cauza;
- testarea - verificarea sistemului in noua configuratie.

Depanarile software presupun:
- constantarea (diagnoza) - identificarea problemei din punct de vedere tehnic, apoi dupa caz executam reinstalare sistem de operare / programe si aplicatii sau repararea / dezinfectarea de virusi sau trojani informatici
- instalarea - instalarea si configurarea de sisteme de operare (Microsoft Windows), aplicatii software etc.;
- devirusarea - scanarea sistemelor infectate, devirusarea si asigurarea securitatii sistemului;
- optimizarea - verificarea calculatorului sau laptopului in noua configuratie.

Costuri diagnoza. Diagnoza gratuita.
Calculatorul sau componenta a fost receptionata in service-ul de calculatoare, este analizata de catre tehnicienii nostri, se constanta defectul si este comunicat catre dumneavoastra. 
Daca decideti sa faceti reparatia impreuna cu service-ul nostru, pretul diagnozei este zero. In caz contrar, indiferent de tipul componentei (laptop, calcuator personal desktop, monitor, placa video, sursa, placa de baza, etc.) sau de natura problemei exista un pret unic de analiza si diagnoza de 18 Euro + TVA.

In cadrul abonamentelor de service de mentenanta calculatoare si administrare al retelelor de calculatoare pretul diagnozei, cat si cel al reparatiei este gratuit, inclus in pretul abonamentului.

Preturi depanare.
Ne deplasam la sediul sau domiciliul dumneavoastra, tariful pentru ora de depanare este de 22 Euro + TVA. Dupa prima ora, pretul este divizibil la 30 de minute. Costul deplasarii este de 9 Euro + TVA.

Galerie foto