Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Bucuresti-Sector 5

Service PC Laptop Sector 5

Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service PC Laptop Sector 5 - Service Reparatii Bucuresti-Sector 5.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Bucuresti-Sector 5
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Bucuresti-Sector 5

Divizia de Service IT specializata pe service laptop si reparatii calculatoare face parte din firma HyperCubic, fiind una din cele doua linii de business pe care compania si-a concentrat activitatea.

HyperCubic IT Service este formata dintr-o echipa de ingineri electronisti cu o vasta experienta in domeniul reparatiilor echipamentelor electronice si avand un service laptop echipat la standarde internationale.

Venind cu o experienta in service IT de peste 6 ani compania a fost fondata la inceputul anului 2009 si s-a dezvoltat pe doua directii de business oferind servicii IT de calitate in Bucuresti si in tara.

Experienta acumulata din proiectele finalizate, calificarile si certificarile membrilor echipei HyperCubic IT Service ofera suportul pentru servicii de calitate la cel mai inalt nivel de profesionalism.

Strategia companiei HyperCubic IT Service se concentreaza pe furnizarea de servicii IT de calitate.

Politica firmei noastre pune accentul pe reparatii laptop si calculatoare de calitate si timpi de interventie cat mai mici la costuri optime.

Pentru mentinerea acestor standarde investim in permanenta in oameni si echipamente profesionale pentru reparatii laptop de cea mai buna calitate.

Toate echipamentele de service sunt testate in permanenta de organizatii certificate pentru a indeplini toate standardele de calitate necesare asigurarii unor reparatii de calitate.

Toate laptopurile si calculatoare care ies din service sunt trecute printr-o serie de teste inainte sa primeasca ok-ul de livrare si garantia de minim 90 de zile care se ofera pentru service laptop.

 

Galerie foto