Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Braila

Service PC Laptop Braila

Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service PC Laptop Braila - Service Reparatii Braila.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Braila
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Braila

Componentele electronice (placi de baza sau placi video, surse de alimentare, procesoare, memorii ram) dintrun desktop (calculator de birou), laptop, monitor, imprimanta sau consola de jocuri au de cele mai multe ori o minte proprie si parca sunt facute sa lucreze impotriva propriei noastre vointe. "Cand iti este lumea mai draga" atunci se strica. Din experienta noastra peste 50% din defectiunile majore pot fi remediate mult mai usor daca in loc sa incercati sa le reparati singuri, sunati urgent si cereti gratuit o parere avizata.

Ati cumparat un calculator, laptop sau consola de jocuri video din supermarket, ati ajuns acasa si copilul dvs. spune ca jocul lui preferat nu functioneaza desi calculatorul sau laptopul este nou din magazin? Nu sunteti singurul! Foarte multi clienti ai firmei noastre vin si reclama faptul ca au cumparat un calculator/laptop nou insa nu "merge". Nu merge pentru ca nu este configurat sa functioneze la orice cerinte. De aceea, inainte de a cumpara un calculator este bine sa stiti la ce il veti folosi. Nu trebuie sa cumparati un desktop sau notebook performant daca doriti doar sa navigati pe internet sau sa tineti evidenta contabile. In schimb, acelasi calculator, nu va suporta jocuri de ultima generatie care necesita placi video, placa de baza si memorii ram de ultima generatie. 

RepSoft IT devine pe zi ce trece lider zonal pe piata pieselor noi de calculator si laptop din punct de vedere al raportului pret/calitate. La unele produse concuram cu cele mai mari depozite de calculatoare din Romania. Oferim cele mai bune oferte pentru produse noi de hardware de calculator, software, și sisteme de operare. Suntem specializati in toate tipurile de componente electronice, inclusiv placi de baza, memorie si procesoare pentru laptopuri, monitoare și desktopuri. Mai mult, configuram Calculatoare la comanda (dupa nevoile clientului) care nu vor fi depasite din punct de vedere tehnic peste 2 ani si nici nu va vor lasa in pana atunci cand aveti mai multa nevoie de ele.

Produse si Servicii

RepSoft IT Braila ofera o gama larga de servicii de reparatii de inalta calitate efectuate de tehnicieni cu studii superioare in masura sa rezolve cat mai rapid si eficient problemele dvs. cu Laptopul (notebook), Calculatorul de birou (desktop), Tableta orice model, MonitorulImprimanta sau Console de jocuri (Xbox, PSP, PS3,Wii, Playstation). Totodata comercializam componente electronice noi pentru calculatoare (memorii ram, hdd, procesoare, placi video si placi de baza, surse PC), laptopuri (procesoare, chipset video, displayuri, monitoare, ecrane), tablete (touchscreen, display/ecran). 

Datorita calitatii serviciilor de reparatii prestate cat si a componentelor electronice vandute, avem foarte multi clienti cu domiciliul in orasele si comunele judetului Braila (IancaFaureiInsurateiViziruChiscaniVarsaturaCazasuVadeni,TufestiSalcia TudorMaxineni, etc). Acesti clienti vin de la zeci de km departare pana la sediul RepSoft Braila! Credeti ca vin la intamplare?

Mai mult, colaboram foarte bine cu firme serioase si consacrate in judetul Braila care presteaza activitati de service IT carora le furnizam componente de calculatoare si laptopuri!

Pentru orice problema, sfat despre procurarea unui calculator, programare pentru reparatii, nu ezitati sa ne scrieti sau sunati la datele afisate in pagina de Contact. Va garantam ca veti primi raspunsul asteptat. Mai mult ne puteti trimite mesaje si prin intermediul paginii noastre de pe facebook. In imaginea de mai jos aveti imaginea firmei noastre pentru o lacalizare mai usoara.

Galerie foto