Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Bragadiru

Service PC Laptop Bragadiru

Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Bragadiru reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service PC Laptop Bragadiru - Service Reparatii Bragadiru.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Bragadiru
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii IT-PC-Laptopuri-Tablete Bragadiru

Service laptop Ilfov cu peste 20.000 de piese de schimb pe stoc.Avem o echipa formata din tehnicieni electronisti, specializati pe IT, cu o vasta experienta, cu ajutorul carora oferim servicii prompte si profesionale de service laptop in Ilfov, Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti, Leordeni, Voluntari. Avem in dotare echipamente speciale pentru service laptop, iar pentru a asigura o calitate mai buna a lucrarilor si pe viitor, investim periodic in aparatura de ultima generatie. Avem pe stoc un numar impresionant de peste 20.000 de piese de laptop. Iata cateva din serviciile de care puteti beneficia daca apelati la noi:

Diagnosticare laptop;
Reparatie placa la baza laptop;
Reparatie placa video laptop;
Deparolare si update BIOS laptop;
Curatarea sistemului de racire GRATUITA pentru laptopurile reparate la noi;
Inlocuire display laptop defect sau spart;
Inlocuire mufe USB, alimentare, audio, etc...;
Inlocuire baterie laptop;
Inlocuire tastatura laptop;
Inlocuire unitate optica DVD-RW, BluRay;
Inlocuire incarcator, adaptor, alimentator laptop;
Inlocuire placa de baza laptop;
Inlocuire / Upgrade memorie RAM;
Inlocuire / Upgrade Hard Disk;
Inlocuire modul Wi-Fi.

Asiguram servicii de service laptop in municipiile din judetul Ilfov, in service-ul nostru specializat din Oradea, prin intermediul serviciului nostru de curierat 
Oferta noastra de produse include branduri de top din industria IT: HP, Kyocera, Lexmark, Fujitsu Siemens, IBM, Lenovo, Sony, Dell, Toshiba, Acer, Asus, Packard Bell etc. Oferim o gama larga de imprimante noi si second hand laser si cu jet de cerneala, formate A4 si A3, alb-negru sau color, multifunctionale sau plottere.

S.C. Suntec Trade S.R.L. face parte din grupul de firme Suntec si a fost infiintata in anul 2006, avand ca principal obiect de activitate vanzarea de echipamente IT noi si reconditionate. Suntec Trade este importator direct, produsele fiind importate din Franta, Anglia, Germania, Olanda. Acestea provin din stocuri ramase in magazine/depozite sau recondionate de catre producator.

Galerie foto