Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Targoviste

S.C. SIAAS SERVICE S.R.L.

Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. SIAAS SERVICE S.R.L. - Service Reparatii Targoviste.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Targoviste
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Targoviste

SIAAS se numara printre primele companii nationale de securitate din Romania, cu o experienta de 10 ani in domeniul specific de activitate, care va ofera solutii complexe de siguranta la cele mai inalte standarde:

  • solutii la cheie;
  • consultanta in domeniul de securitate;
  • analiza fiecarui proiect / obiectiv in parte si propunerea unei solutii eficiente;
  • proiectare / instalare / mentenanta echipamente de securitate (sisteme de alarma, supraveghere video, control acces, automatizari).

Solutiile de securitate, oferite de specialistii SIAAS, utilizeaza tehnologii si echipamente de ultima generatie din domeniul securitatii si IT. In acest sens, profesionistii companiei sunt specializati in strainatate la standardele conforme cu nivelul de securitate europeana si pot identifica si evalua nevoile de securitate ale beneficiarului, dezvoltand strategii si solutii eficiente, personalizate pentru fiecare client in parte.

SIAAS va pune la dispozitie o gama larga de produse, asigurand montajul, si serviciul de mentenanta a echipamentelor si instalatiilor utilizate, totul bazandu-se pe maximizarea calitatii, sigurantei, durabilitatii şi, nu in ultimul rand, elegantei produselor si serviciilor.

Interfoanele si videointerfoanele sunt primele sisteme de protectie ale unui imobil. Ele trebuie să asigure o barieră pentru intrusi, dar şi un element de confort pentru proprietari, acestia nemaifiind obligati să se deplaseze pană la usa sau chiar pană la poarta proprietatii pentru a discuta cu cel care doreste să intre. Un interfon confera siguranta locuintei dumneavoastra, dar si comoditate - mai ales cand trebuie sa primiti oaspeti numerosi. Va oferim toate aceste produse la cel mai competitiv raport pret/calitate, impreuna cu cele mai bune servicii şi in cel mai scurt timp!  Asigurand protectia si confortul de care aveti nevoie in fiecare zi, produsele si serviciile noastre ofera un cadru modern şi elegant, obtinut prin folosirea unor marci titrate in domeniu.  O garantie a serviciilor oferite de SIAAS si in acest areal de activitate o constituie  echiparea, pana in prezent, a 800 de scari de bloc la nivel national.

Galerie foto