Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Suceava

ESOES - interfoane

Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ESOES - interfoane - Service Reparatii Suceava.


Descriere Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Suceava

  Infiintata in 1994, ESOES a fost prima firma care a instalat sisteme de interfonie si control acces. Peste 10.000 de locuinte se bucura de siguranta, confort si liniste, avand un interfon montat de firma noastra.
  Va oferim servicii de calitate, profesionalism si promptitudine la standarde ridicate pentru intretinerea si montarea interfoanelor, videointerfoanelor, sistemelor de iluminat cu senzor, sistemelor de acces-pontaj cat si a altor sisteme specializate de securitate.
  Produsele si serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor, asociatiilor de proprietari, institutiilor publice, incercand sa acopere nevoile de securitate ale clientilor. Prin produsele de calitate superioara ne-am format reputatia in intreg judetul Suceava.
  Interfonul reprezinta un sistem care asigura controlul accesului si comunicarea in interiorul unui grup de cladiri, al unei cladiri sau al unui apartament. Ca utilitate generala interfonul realizeaza o legatura audio intre interiorul si exteriorul unei cladiri atunci cand intervine o securitate marita privind accesul intr-o cladire sau o locatie oarecare si distanta dintre punctul de acces sau poarta si postul interior este mare. Un sistem de interfonie este alcatuit din posturi exterioare, master , si posturi interioare, slave, care pot fi de la unul sau mai multe aparate pentru fiecare post exterior. Deasemenea o alta functie importanta a interfonului pe langa cea de comunicare este si aceea de control al accesului ; pentru aceasta este nevoie de instalarea unor dispozitive de blocare si deblocare a punctului de acces cu ajutorul de yala electromagnetica.

Produse si Servicii

  • Intefoane de ultima generatie
  • Sisteme de control acces
  • Automate de Iluminat holurile cladirilor
  • Sisteme securizate de acces in camerele hotelurilor
  • intretinere si montare interfoane
  • videointerfoane
  • sisteme de iluminat cu senzor
  • sisteme de acces-pontaj
  • alte sisteme specializate de securitate

Galerie foto