Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane pentru case Piatra Neamt

Service Montaj Interfoane Piatra Neamt

Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane pentru case Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Montaj Interfoane Piatra Neamt - Service Reparatii Piatra Neamt.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane pentru case Piatra Neamt
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane pentru case Piatra Neamt


Dealer oficial de statii radio, antene CB, sisteme efractie, sisteme securitate, electronice auto, accesorii auto.

Nu efectuam reparatii pentru interfoane sau videointerfoane de bloc! 

Service - Montaj - Mentenanta
Supraveghere Video | Sisteme de securitate | Electronice si Electrice | Sisteme de control acces
Statii radio CB si PMR, MIDLAND, TTi, ALAN

  La noi gasesti oferta completa de statii radio CB si PMR, statii radio maritime, kit-uri statii radio, antene si accesorii statii radio.

  service interfoane camere video piatra neamtOferim solutii pentru securitatea casei si a bunurilor dumneavoastra prin sisteme de efractie montate in legatura cu sisteme de supraveghere video CCTV. Vindem sisteme de alarma wireless, sisteme de alarma si inregistrare video pentru casa, apartament sau propria afacere (magazin, birou, depozit).

  Pentru siguranta in masina oferim DVR auto PNI, alarme auto si camere marsarier.
  Pentru divertismentul tau si al familiei tale in timpul calatoriilor lungi va oferim o gama completa de radio MP3, monitoare auto si tetiere cu monitor.

  sisteme auto piatra neamtAlaturi de gama larga de echipamente electronice auto si de sistemele pentru securitatea locuintei si afacerii dumneavoastra, va oferim si solutii pentru divertismentul intregii familii. Mini PC-urile si media playere va ajuta sa transformati orice televizor cu intrare HDMI intr-unul inteligent, pentru a asculta muzica, a viziona filmele preferate sau a naviga pe internet, fara cheltuieli majore.

  Pentru asistenta in trafic oferim cateva modele de navigatoare GPS, unele chiar cu harta Europei inclusa, pentru a ajunge la destinatie cat mai rapid.

  Si, nu in ultimul rand, va acordam cu placere sprijin de specialitate la alegerea, punerea in functiune si utilizarea tuturor produselor noastre.

  Inginerii laboratorului nostru de service asigura repararea si intretinerea tuturor echipamentelor vandute de noi, aflate in garantie sau post-garantie, precum si calibrarea, montajul si verificarea antenelor si statiilor radio CB PNI si Midland.

Produse si Servicii

Importator unic si oficial in Romania al marcilor:

  • Midland, Albrecht, Maxon, TTi, Egreat, Himedia, Noontec si PNI

Cu o experienta in domeniu de 9 ani Onlineshop SRL va ofera atat suport tehnic cat si o gama foarte larga de produse pentru care este:

  • Dealer oficial pentru Statii radio si antene CB, Statii radio PMR, Vhf/Uhf si accesorii pentru acestea: Acumulatori, Antene, Cabluri, Suporti montaj, microfoane, mufe, etc marcile: Midland, Albrecht, Maxon, TTi, Sirio - Dealer oficial de Sisteme de alarmare la efractie, Sisteme de securitate, Sisteme de supraveghere video, Sisteme de Interfonie Video marca PNI.

Ca si destinatie a produselor am sintetizat urmatoarele directii principale carora se adreseaza:

  • Pentru siguranta auto oferim DVR-uri auto PNI, Sisteme de Alarma auto, Sisteme de senzori de parcare auto si statii si antene pentru comunicarea radio CB intre autoturisme marca PNI.
  • Pentru confortul auto oferim Navigatii de parbriz, Navigatii Dedicate si Universale, Tetiere cu monitor color, Plafoniere, Senzori de parcare, Alarma auto si Inchideri Centralizate. marca PNI.
  • Pentru Confortul de acasa oferim o gama variata de Media playere Full HD, Mini Pc-uri cu Android, Tablete grafice,Video Baby Monitor marcile Egreat, Himedia, PNI.
  • Pentru Confortul in miscare ( munte, mare, masina, bicicleta, Moto, sky, snowboard, Parasutism,f) oferim solutii inovative de comunicare radio, Camere de filmare sporturi extreme, Acumulatori externi cu autonomie extinsa pentru orice Gadget, Sisteme wireless si Bluetooh ( fara fir) de comunicare radio, etc, marcile Midland, Albrecht, PNI, Noontec.

parteneri

Galerie foto