Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Cluj-Napoca

Service Interfoane Cluj Napoca

Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Interfoane Cluj Napoca - Service Reparatii Cluj-Napoca.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Cluj-Napoca
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Cluj-Napoca

 

Compania a fost infiintata la inceputul anului 2007. Cu ambitie si rabdare am reusit sa ne mentinem pe piata, ba mai mult sa ne extindem activitatea. În momentul de fata, firma va ofera servicii de: interfonie - videointerfonie, service interfoane, videointerfoane, multiplicare cartele de interfon, sisteme de pontaj – Control acces Hotelier, instalatii electrice, iluminat cu senzori de miscare – automate de scara pentru iluminat, instalatii electrice autovehicule – sisteme de alarma – Inchidere centralizata pentru autovehicule – Sisteme audio pentru autovehicule, automatizari porti, bariere, sisteme de gestionare parcari, internet si telefonie, transmisii de date si in zone greu accesibile.

 

service interfoane cluj napocaLa instalarea Interfonului de acces cu cartela de proximitate, puteti avea urmatoarele avantaje: controlul accesului persoanelor in bloc, siguranta proprietatii locatarilor, curatenie pe casa scarii, garantia produselor de marca Genway este de 36 luni de la data punerii in functiune; 3 cartele de proximitate pentru fiecare apartament.

Panourile de exterior pentru blocuri sunt complet noi, lista locatarilor este electronica, afisorul electronic si tastatura este luminoasa si astfel panourile sunt vizibile si pe timp de noapte. Panourile de exterior pentru blocuri sunt disponibile in variante audio sau video (alb-negru sau color), cu cititor de proximitate.

Noile instalatii de bloc de la Genway sunt foarte flexibile: pe aceeasi scara de bloc se pot instala atat posturi interioare audio, cat si monitoare video alb-negru si color. Tariful pentru instalatii mixte se calculeaza in functie de configuratia scarii (numarul de apartamente care solicita instalare de monitoare video).

Serviciile noastre sunt disponibile oricui isi doreste confort si calitate, rapiditate si profesionalism. Toate aceste calitati ne caracterizeaza, iar clientii nostri ne recomanda iar partenerii de afaceri ne respecta. Va punem la dispozitie experienta acumulata in peste 10 ani de activitate. Sitemele pe care vi le oferim nu mai au pentru noi nici un secret, stim sa le montam, sa le depanam sau sa le imbunatatim. 

Produse si Servicii

Va punem la dispozitie servicii profesionale si prompte in urmatoarele domenii de activitate:

  • Interfonie - videointerfonie
  • Service interfoane, videointerfoane
  • Multiplicare cartele de interfon
  • Sisteme de pontaj – Control acces Hotelier
  • Instalatii electrice *Iluminat cu senzori de miscare – Automate de scara pentru iluminat
  • Instalatii electrice autovehicule – Sisteme de alarma – Inchidere centralizata pentru autovehicule – Sisteme audio pentru autovehicule
  • Automatizari porti, bariere
  • Sisteme de gestionare parcari
  • Internet si telefonie, transmisii de date si in zone greu accesibile

Galerie foto