Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Bucuresti-Sector 6

Roa Systems

Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Bucuresti-Sector 6 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Roa Systems - Service Reparatii Bucuresti-Sector 6.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Bucuresti-Sector 6
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Bucuresti-Sector 6

  Grupul Roa Systems este intr-o continua si rapida dezvoltare. Dispune de personal experimentat, pregatit pentru a raspunde eficient si prompt solicitarilor de orice fel. Activitatea noastra principala consta in instalarea, modificarea si intretinerea unei game vaste de sisteme ce va pot garanta atat siguranta cat si confortul. Prin utilizarea unor echipamente de inalta tehnologie ale unor producatori recunoscuti atat pe plan national cat si international satisfacem cu succes pretentiile clientilor. Va invitam sa vizitati toate sectiunile acestui site pentru a va informa asupra gamei de produse pe care Grupul Roa Systems o pune la dispozitia dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare ne puteti apela la unul dintre numerele de telefon afisate. Un specialist este pregatit pentru a va raspunde prompt solicitarilor.
  Sistemele de interfon va ajuta la limitarea accesului in imobile sau in spatiile de birouri, cu un astfel de sistem puteti controla accesul si cresteti nivelul de siguranta si confort. 
  Sunt disponibile sisteme de interfon audio cu posturi de interior tip telefon, cu taste sau sensibile la atingere ce pot comunica in mod duplex sau semi-duplex, pot comanda deschiderea usii de acces. Suplimentar se poate opta pentru apelarea intre posturi. 
  Sistemele de interfon audio pot afisa intructiuni de folosire, numarul si/sau numele celui apelat, dispun de tastatura iluminata pentru o buna vizibilitate pe timp de noapte si pot fi moficate usor in sistem video interfon.

Produse si Servicii

  • instalare interfon
  • verificare (interon, yala, butuc, usa, amortizor, instalatie, acumulatorul sursei,)
  • diagnosticare defecte, inregistrarea si remediierea oricarei defectiuni, indiferent de natura (panou central, cititor, distributie, posturi interior, amortizor, butuc usa, yala, sursa)
  • repararea sau inlocuirea posturilor defecte
  • Service, intretinere interfon Electra
  • Service, intretinere interfon Resel
  • Service, intretinere interfon Interada
  • Service, intretinere interfon Genway

Galerie foto