Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Brasov

SEL SYSTEMS S.R.L.

Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SEL SYSTEMS S.R.L. - Service Reparatii Brasov.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Brasov
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Interfoane-Videointerfoane Brasov

S.C. SEL SYSTEMS S.R.L. este o firma specializata in domeniul sistemelor de securitate si comunicatii, înfiintata în anul 2002. Profilul de activitate include furnizarea de echipamente si servicii complete pentru sistemele de securitate si comunicatii.

Personalul firmei noastre are o experienta de peste 10 ani in domeniul tehnicii de securitate si comunicatii, putand pune in practica de la sisteme simple pana la sisteme ce necesita configuratii deosebite, in functie de nivelul de securitate al obiectivul supravegheat.

Activitatea firmei cuprinde configurarea, proiectarea, montarea, punerea în functiune si asigurarea intretinerii pentru urmatoarele tipuri sisteme: sisteme de detectie si semnalizare incendiu,

sisteme de detectie si semnalizare efractie,

sisteme de control al accesului si pontaj automat,

sisteme de televiziune cu circuit inchis (supraveghere video),

sisteme de supraveghere electronica a articolelor expuse ^n magazine,

sisteme de telefonie,

sisteme de sonorizare (sedii birouri, magazine, hale industriale, restaurante, etc.)

sisteme de interfonie sI videointerfonie

actionari de porti

iluminat exterior si perimetral, automat

Autorizata de Inspectoratul General al Politiei si Inspectoratul General al Corpului Pompierilor Militari, SEL SYSTEMS dispune de solutii de protectie pentru orice obiective: bancare, industriale, comerciale, civile, pentru spatii inchise sau perimetre, oferind totodata o gama completa de servicii:

studii tehnico-economice pentru determinarea variantei optime de sistem, în functie de conditiile concrete ale obiectivelor;

asistenta tehnica la elaborarea temei de proiectare;

proiectarea sistemului;

achizitionarea echipamentelor specializate;

montaj;

punere în functiune a sistemului;

instruirea personalului de exploatare;

service în perioada de garantie si postgarantie;

Echipamentele utilizate de SEL SYSTEMS în configurarea sistemelor de securitate sunt certificate de standardele de specialitate internationale si avizate de forurile române de specialitate, au un grad ridicat de siguranta, o rata scazuta de defecte si un risc scazut de alarme false.

Galerie foto