Service Reparatii Interfoane-Videofoane Cluj Napoca

Visual Design SRL

Service Reparatii Interfoane-Videofoane Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Visual Design SRL - Service Reparatii Cluj Napoca.


Descriere Service Reparatii Interfoane-Videofoane Cluj Napoca

Visual Design SRL a fost infiintata la inceputul anului 2007. Cu ambitie si rabdare am reusit sa ne mentinem pe piata, ba mai mult sa ne extindem activitatea. În momentul de fata, firma va ofera servicii de: interfonie - videointerfonie, service interfoane, videointerfoane, multiplicare cartele de interfon, sisteme de pontaj – Control acces Hotelier, instalatii electrice, iluminat cu senzori de miscare – automate de scara pentru iluminat, instalatii electrice autovehicule – sisteme de alarma – Inchidere centralizata pentru autovehicule – Sisteme audio pentru autovehicule, automatizari porti, bariere, sisteme de gestionare parcari, internet si telefonie, transmisii de date si in zone greu accesibile.

Serviciile noastre sunt disponibile oricui isi doreste confort si calitate, rapiditate si profesionalism. Toate aceste calitati ne caracterizeaza, iar clientii nostri ne recomanda iar partenerii de afaceri ne respecta. 
Va punem la dispozitie experienta acumulata in peste 8 ani de activitate. Sitemele pe care vi le oferim nu mai au pentru noi nici un secret, stim sa le montam, sa le depanam sau sa le imbunatatim. 

De 8 ani SC VISUAL DESIGN SRL va pune la dispozitie servicii profesionale si prompte in urmatoarele domenii de activitate: *Interfonie - videointerfonie *Service interfoane, videointerfoane *Multiplicare cartele de interfon *Sisteme de pontaj – Control acces Hotelier *Instalatii electrice *Iluminat cu senzori de miscare – Automate de scara pentru iluminat *Instalatii electrice autovehicule – Sisteme de alarma – Inchidere centralizata pentru autovehicule – Sisteme audio pentru autovehicule *Automatizari porti, bariere *Sisteme de gestionare parcari *Internet si telefonie, transmisii de date si in zone greu accesibile Si pentru ca dorim sa sarbatorim aceasta aniversare impreuna cu clientii nostri, in anul 2015 va oferim reduceri de pana la 6% la serviciile oferite*

Galerie foto