Service Reparatii Interfoane-Videofoane Arad

S.C.Schmidt&Co S.R.L.

Service Reparatii Interfoane-Videofoane Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C.Schmidt&Co S.R.L. - Service Reparatii Arad.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Interfoane-Videofoane Arad
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Interfoane-Videofoane Arad

Infiintata in Timisoara de un grup de ingineri cu experienta in electronica si marketing, Schmidt&Co este furnizor de solutii de securitate bazate pe sisteme de alarma, echipamente de supraveghere video si control acces (inclusiv pentru magazine si locuinte).

Firma se adreseaza unui segment variat de piata oferind solutii la cheie pentru institutii de stat si private, banci, hoteluri, spitale, industrie, cat si pentru utilizatorii individuali, asociatii de locatari, societatea noastra fiind autorizata in consultanta, instalare si service. Intr-o piata in continua dezvoltare, grija pentru clienti se manifesta prin imbunatatirea si dezvoltarea continua a calitatii produselor si serviciilor oferite.

Avantajele noastre sunt:

  • preturi competitive
  • calitate
  • servicii performante
  • retea de distributie proprie

SCHMIDT & CO ASIGURA Service autorizat pentru orice tip de interfon. Principala activitate a firmei consta in montarea de interfoane pentru scari de bloc, vile, sedii de firme. Pe parcursul celor cinci ani de activitate am montat instalatii de interfoane la peste 2800 de asociatii de locatari din Timisoara si Arad.Am instalat si configurat diferite configuratii de sisteme de acces cu card magnetic si de supraveghere cu camere video pentru diverse institutii. Va garantam confidentialitatea deplina asupra strategiilor de securitate implementate. Scopul nostru este sa oferim o calitate cat mai buna si service prompt.

 

Galerie foto