Service Reparatii Instalatii sanitare Timisoara

INSTALATOR SANITAR TIMISOARA

Service Reparatii Instalatii sanitare Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre INSTALATOR SANITAR TIMISOARA - Service Reparatii Timisoara.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii sanitare Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii sanitare Timisoara

TEL. 0727730366, 0356174471.  RIGOMONTAJ

INSTALATII TEHNICO-SANITARE, APA SI CANALIZARE:

      Instalator sanitar execut instalatii de apa rece si calda, interventii, reparatii, modificari sau lucrari complete, la blocuri, spatii comerciale, case sau vile. Montez sau inlocuiesc conducte de apa in interiorul sau exteriorul cladirilor, amplasate aparent sau ingropate. Lucrez cu teava de otel, fonta, PVC, polietilena multistrat, polipropilena compozit sau fibra de carbon si cupru cu diametre pana la 4 toli. Montez pompe, hidrofoare, vase de expansiune, rezervoare, boilere, obiecte sanitare, masini de spalat automate, etc.

 APOMETRE DE APA CALDA SI RECE:

      Instalator sanitr montez apometre, autorizat de Directia Regionala de Metrologie Legala Timisoara.
      Vanzari, montaj, APOMETRE, sigilari, inlocuiri, reparatii, verificarii metrologice, diverse modele, ABB, AEM, FGH, ISTA, ZENNER, BIMETERS, WHERLE, etc.
      Executam lucrari individuale sau colaboram cu asociatiile de locatari.
             
MONTAJ INSTALATII DE INCALZIRE:

     Instalator sanitar montez centrale termice pe gaz,centrale murale sau de pardoseala cu circuit dublu ,pentru incalzire apa calda menajera instant, cu boiler de acumulare sau panouri solare.
      - Centrale termice pe combustibil solid - lemne, carbuni, atmosferice sau cu gazeificare, optional cu boiler pentru apa calda menajera                                                                                           
      - Centrale electrice pentru incalzirea spatiilor de locuit sau comerciale sunt alimentate cu tensiune de 220V, 380V si au putere termica de 6,8,12, 24,40 KW.  Dezvolta putere rapida de incalzire, consum redus de energie electrica sunt ecologice.

IMPORTANT! Tratam agentul termic din instalatiile de incalzire  antiinghiet si anticoroziune. Efectuam incarcari cu pompa de presiune portabila pina la 6 bari. Montez CRONOTERMOSTATE DIGITALE de ambient cu comanda de la distanta care echilibreaza temperatura in apartament, reduce uzura centralei si consumul de gaz cu pana la 20%.
      
INSTALATII DE CLIMATIZARE:

MONTAJ AUTORIZAT - APARATE DE AER CONDITIONAT - Acson, Habitat, Rhoss, Tecnoclima, Romstal, aparate profesionale si ecologice. Efectuam montaj autorizat pentru toate tipurile de aparate cu scule profesionale, aspirator de praf, ponpa de vidat pentru protecta instalatiei, trusa de bercuit pentru etanseitatea conductelor, set manometre pentru verificarea presiuni, carota diamantata pentru perforarea peretelui exterior, robot pentru incarcarea instalatiei cu freon R407sauR410 ECOLOGIC.   
Timp de montaj 24 ore de la programare. Durata montaj 3 ore. Montam monosplituri, ventiloconvertoare si cilare. Oferim promtitudine, calitate si garantie. Lucram in TIMISOARA si in alte localitati pentru lucrari mai mari. Asiguram transportul materialelor aferente lucrari, gratuit, indiferent de volum.
Suntem cei pe care ii cauti deoarece iti putem oferi servicii complete de proiectare, executie, transport si montaj.

Galerie foto