Service Reparatii Instalatii sanitare Ploiesti

S.C. ANDAVA

Service Reparatii Instalatii sanitare Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. ANDAVA - Service Reparatii Ploiesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii sanitare Ploiesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii sanitare Ploiesti

Grupul de firme ANDAVA are capital integral privat si are ca domeniu principal de activitate constructii industriale si civile, hale la cheie, termo si hidroizolatii. Andava ANN Partner face parte din grupul de firme ANDAVA si alaturi de celelalte firme din grup este specializata in constructia de hale, hidroizolatii, import si istributie de materiale de constructii.

Oferim calitate si preturi competitive implicandu-ne in proiecte de constructii din segmentul de piata al investitiilor strategice la nivel national.

  • Lucrari de hidroizolatii cu membrane PVC
  • Lucrari de constructii industriale si instalatii;
  • Lucrari de hidroizolatii cu membrane PVC, reparatii acoperisuri la hale industriale montaj luminatoare si trape de fum;
  • Hale la cheie, montaj panouri perete, confectionare si montaj structura auziliara pentru hale;
  • Lucrari de constructii, reparatii cladiri, consolidari si reabilitari termice;
  • Lucrari de reparatii acoperisuri tabla cutata;
  • Lucrari de montaj panouri fotovoltaice;
  • Lucrari de hidroizolatii , termoizolatii si igienizari la asociatii de locatari;
  • Executie sisteme complete termo si hidroizolante cu membrane bituminoase termosudabile, precum si finisaje la standarde europene;
  • Lucrari de hidroizolatii cu membrane bituminoase termosudabile, reabilitari termice si igienizari ale cladirilor.
  • Lucari de mentenanta hale, contracte pentru verificare si intretinere hidroizolatie acoperisuri.

Andava a efectuat lucrari activand pe un segment de piata al investitiilor strategice in constructii industriale la nivel national, depasind 200 mii mp. de acoperisuri hale industriale (in special cu hidroizolatii membrane pvc) pe parcursul anului 2011. In perioada 2012-20113 volumul de lucrari in domeniul hidroizolatiilor si a constructiilor de hale industriale a crescut, ajungand la o suprafata de peste 340 mii mp.

Am oferit un standard ridicat de calitate incadrandu-ne in termenele contractuale si am facut investitii in echipamente noi de la Leister, Hertz sau Hilti. Dispunem de personal specializat, echipa noastra beneficiind de training in domeniul hidroizolatiilor PVC, membranelor bituminoase si al hidroizolatiilor HDPE.  Grupul ANDAVA ofera servicii de mentenanta pentru hale industriale, anvelopare si consultanta gratuita pentru orice solicitare primita.

Dintre clientii pentru care Andava a efectuat lucrari de hidroizolatii in perioada 2011-2014 amintim: Centrul logistic LIDL Chiajna si Iernut Mures, Ness Proiect Europe(hala SME, hala SE, hala TORO, hala I-H), Magazinele LIDL, Hala Continental si Hala Elba Timisoara, Profi Brasov, hidroizolatii pentru Sala Polivalenta Timisoara, Centrul logistic Farmexpert Cluj si Brasov, Pet Star Slobozia, reparatii capitale la Praktiker Voluntari si Constanta, 12 magazine METRO din zona de Sud si Sud-Est a Romaniei, Hala Coficab si BIG (in cadrul NESS Project), Hala Schlumberger.

Galerie foto