Service Reparatii Instalatii sanitare Piatra Neamt

SC Costerm SRL

Service Reparatii Instalatii sanitare Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Costerm SRL - Service Reparatii Piatra Neamt.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii sanitare Piatra Neamt
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii sanitare Piatra Neamt

  Instalatii Sanitare Piatra NeamtSocietatea Costerm Piatra Neamt se ocupa de comercializarea unei game variate de echipamente, utilaje, accesorii, piese de schimb pentru instalatii de incalzire sanitare si climatizare inclusiv toata gama de servicii referitoare la acestea, adica consultanta, proiectare, service, montaj.

  Experienta acumulata in domeniul proiectarii si executiei instalatiilor de-alungul timpului ne recomanda ca o firma serioasa care intotdeauna va pune clientul pe primul loc. Societatea nostra este autorizata sa execute service si reparare, punere in functie, montare si instalare, verificari periodice la echipamentele si instalatiile termice si de gaz.
  Indiferent ca este vorba de lucrari publice sau private, instalatii termice si de gaz pentru apartamente sau hale industriale, noi avem oamenii si echipamentele cu care sa realizam lucrarile. Personalul calificat si bine instruit beneficiaza de cele mai bune dotari tehnologice si de protectie in domeniul instalatiilor.

  Serviciile noastre includ instalare, montare si intretinere de instalatii termice, instalatii sanitare, apa si instalatii de gaz. In ceea ce priveste instalatiile termice realizam centrala pana in 5000kW. Firma noastra respecta sistemul de management al calitatii conform ISO 9001:2000, fiind certificat de Organismul Acreditat pentru Certificarea Sistemelor de Management al Calitatii AEROQ.

Instalatii Sanitare Piatra Neamt

  Societatea este autorizata ISCIR conform PTC9 pentru montare, instalare, reparare, punere in functiune (PIF) si service cazane de apa calda Qmax = 5 Gcal/h, pmax = 16 bar si T = 110 °C (altele decat cele care intra sub incidenta PTA1) si cazane de abur de joasa presiune Pmax = 0,5 bar. Deasemenea este autorizata pentru montare instalare, puneri in functiune, service si autorizarea functionarii si verificari tehnice periodice conform PTA1 pentru cazane murale si de pardoseala, instalatii de ardere se automatizari aferente Qmax = 300 kw.

  Firma noastra a executat o serie de lucrari de anvergura in orasul Piatra Neamt atat in sistemul privat cat si in cel public. Printre acestea mentionam:

 • executie centrale termice de bloc (capacitate de 3- 5 blocuri) : contracte publice castigate in urma licitatiilor publice cu Primaria Piatra Neamt.
 • proiectare si executie instalatie de utilizare si sisteme de distributie de gaze
 • instalatii aer conditionat si climatizare
 • centrale de apartament, case, vile, hale

  Garantia calitatii proiectarii si executiei instalatiilor este oferita de autorizarile si certificarile obtinute de firma COSTERM datorita seriozitatii si perseverentei in domeniu instalatiilor de gaze si a instalatiilor termice.
  Certificare SR EN ISO 9001:2001: Calitate si mediu

Autorizari ISCIR:

 • PT-A1 : service si reparare, punere in functie, montare si instalare, verificari periodice
 • C9
 • C10

Autorizari ANRGN:

 • Proiectare instalatii de utilizare si sisteme de distributie a gazelor naturale
 • Executie instalatii de utilizare si sisteme de distributie a gazelor naturale

Daca doriti sa apelati la serviciile noastre in vederea proiectarii si executarii sau a instalarii de sisteme de instalatii si distributii de gaze sau instalatii termice nu ezitati sa ne contactati.

Produse si Servicii

Instalare, montare si intretinere

 • Instalatii sanitare
 • Instalatii termice
 • Instalatii de gaz
 • Apa

Galerie foto