Service Reparatii Instalatii sanitare Arad

G&G Euroterm

Service Reparatii Instalatii sanitare Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre G&G Euroterm - Service Reparatii Arad.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii sanitare Arad
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii sanitare Arad

Esti din Arad si ai nevoie de un instalator pentru instalatia sanitara sau de canalizare? Suna-ne pentru oferta de pret la 0744.361871 sau 0744.119330! Gasim impreuna cea mai buna si rapida solutie pentru repararea instalatiei sanitare sau pentru montarea de la zero. Oferim garantie pentru lucrarile efectuate!
Construiesti sau renovezi? Suna-ne pentru oferta de pret! Contractarea unui instalator in momentul inceperii unei constructii, va scapa de deranj si neplaceri pe mai tarziu.

In cazul unei case in constructie, este importanta contactarea unui instalator inainte de turnarea betoanelor sau construirea peretilor. Se poate stabili astfel traseul instalatiei sanitare precum si traseul tevilor de canalizare. Ne ocupam de la inceput de marcarea traseelor, decupajul locurilor pe unde trec tevile prin beton sau pereti, evitandu-se astfel spargerea lor ulterioara.

In cazul renovarii unui apartament, este bine sa ne contactati inainte de turnarea sapei sau placarea peretilor cu gresie sau faianta. Tevile se pot ingropa, economisind locul si evitand un aspect inestetic sau montajul suplimentar de masti de acoperire a tevilor.

Produse si Servicii


    Tragere tevi de apa calda si apa rece pentru baie si bucatarie.
    Tevi de scurgere pentru chiuvete, cazi.
    Montaj masina de spalat si tragere teava de scurgere.
    Montaj chiuvete de baie si bucatarie.
    Montare cabine de dus di cadite de dus.
    Inlocuire si montare vase WC, bideuri.
    Montare sifoane de pardoseala.
    Montare robineti, sau inlocuire.

Galerie foto