Service Reparatii Instalatii gaze Timisoara

Ramfi Instal S.R.L.

Service Reparatii Instalatii gaze Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ramfi Instal S.R.L. - Service Reparatii Timisoara.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii gaze Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii gaze Timisoara

S.C. RAMFI INSTAL S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 2002, oferind de 10 ani clientilor nostri produse si servicii in instalatii si constructii, de cea mai buna calitate.
Lucrarile sunt executate de personal calificat si autorizat pentru executarea lucrarilor aflate sub incidenta cerintelor legale si de reglementare. De la infiintare si pana in prezent societatea a realizat o serie de lucrari specifice de instalatii si constructii, cele mai relevante fiind prezentate in meniul Principalele lucrari executate. Proiectele in vederea realizarii lucrarilor de instalatii si constructii sunt elaborate in biroul propriu de proiectare si validate de autoritatea in domeniul respectiv. Elaborarea proiectelor este realizata de catre personal autorizat in acest domeniu.

Produse si Servicii

S.C. RAMFI INSTAL S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 2002, oferind de 10 ani clientilor nostri produse si servicii in instalatii si constructii, de cea mai buna calitate.
Lucrarile sunt executate de personal calificat si autorizat pentru executarea lucrarilor aflate sub incidenta cerintelor legale si de reglementare.

De la infiintare si pana in prezent societatea a realizat o serie de lucrari specifice de instalatii si constructii, cele mai relevante fiind prezentate in meniul Principalele lucrari executate. Proiectele in vederea realizarii lucrarilor de instalatii si constructii sunt elaborate in biroul propriu de proiectare si validate de autoritatea in domeniul respectiv. Elaborarea proiectelor este realizata de catre personal autorizat in acest domeniu.  
    
Personalului angajat al societatii noastre i se cere prin fisa postului sa presteze lucrari la cele mai inalte standarde considerand ca aceasta este cea mai buna cale de a creste satisfactia clentilor, numarul recomandarilor, imaginea societatii si cresterea pe termen lung.
SC RAMFI INSTAL SRL funcţionează conform legislaţiei romaneşti având o structură organizatorica proprie şi  statut propriu. Structura organizatorică este concepută şi implementată prin ,,Regulamentul de Ordine Interioară ROI - 01,  prin care se specifică încadrarea personalului, organizarea muncii, drepturile şi îndatoriile societăţii şi a salariaţilor, norme de igienă sănătatea şi securitatea muncii,  reguli de disciplină şi sancţiuni.

In cadrul societăţii exista o organigramă, aprobată de Directorul General al  societăţii, din care se poate vedea compartimentarea, nivelele ierarhice, direcţiile de subordonare şi de colaborare dintre componentele acestei structuri. Pentru toate funcţiile şi persoanele care le ocupă, în societate există fişe de post. De asemenea există şi alte documente specifice prin care se respectă reglementările în vigoare privind legislaţia muncii, protecţiei omului şi mediului înconjurător.

Manualul de Management Integrat (MMI) al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale  descrie modul în care implementarea SMI în cadrul SC RAMFI INSTAL SRL asigura:
-demonstrarea capabilitatii sale de a furniza continuu produse si servicii conforme cu cerintele  clientului si cu cerintele legale si de reglementare aplicabile;
-ofera o imagine de ansamblu a sistemului si prin aceasta stabilirea unor masuri de îmbunatatire eficiente;
-serveste drept standard de referinta autorizat pentru implementarea sistemului de SMI cu aplicare in toate departamentele functionale si compartimentele companiei;
-defineste structura orgnizatorica si responsabilitatile diferitelo compartimente sau grupuri functionale si traseaza canalele de comunicare transversale si longitudinale ce dreneaza toate problemele legate de securitatea si sanatate ocupationala /mediu/calitatea serviciilor;
-cresterea satisfactiei clientului prin îmbunatatirea continua a sistemului de management al calitatii si prin asigurarea conformitatii cu cerintele clientului si cu cerintele legale si de reglementare aplicabile;
-prezervarea resurselor si conservarea mediului ecologic si evitarea poluarii mediului ambient
-prezinta angajatilor elementele sistemului de SMI si ii face constienti de importanta respectarii normelor de protectie a muncii, normelor de mediu pentru evitarea accidentelor, incidentelor si a imbolnavirilor profesionale.
Avand Sistemul de Management Integrat implementat in cadrul societatii, ne propunem intotdeauna o imbunatatire a satisfactiei clientilor, si colaboratorilor prin imbunatatirea calitatii serviciilor societatii noastre, dovada fiind cresterea  cifrei de afaceri, numarul de contracte incheiate anual cat si investitiile in modernizarea societatii prin achizitionarea de utilaje, automobile si scule de lucru.

Galerie foto