Service Reparatii Instalatii gaze Arad

Instal Gaz

Service Reparatii Instalatii gaze Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instal Gaz - Service Reparatii Arad.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii gaze Arad
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii gaze Arad

Compania INSTAL GAS a fost infiintata in anul 2004 avand ca obiect de activitate proiectarea si instalarea de retele de gaz, apa si canalizare. Suntem o societate cu capital integral romanesc. Convingerea noastra ferma este ca obiectivele pot fi atinse numai prin cooperare si respect reciproc.

Avem un colectiv format din 18 angajati, cu pregatire de specialitate, ingineri si proiectanti autorizati. Echipamentele noastre sunt de foarte buna calitate ceea ce presupune o buna desfasurare a activitatii si o inalta calitate a lucrarilor.

Suntem o companie in plina dezvoltare, cu o experienta care ne recomanda si datorita careia puteti sa fiti sigur de calitatea serviciilor si de promptitudinea cu care acestea vor fi efectuate. Precizie, profesionalism si calitate sunt cuvinte care ne definesc.

Mereu oferim ce e mai bun. Aceasta este ideea ce ne conduce. Oferim clientilor nostri servicii de calitate ridicata la preturi competitive.

 

Produse si Servicii

Bine adaptata exigentelor tot mai ridicate din domeniul proiectarii si executiei instalatiilor, Instal Gas este un nume de referinta pe un segment care presupune precizie, calificare, promptitudine, calitate a materialelor si a lucrarilor.

In completarea unei echipe de specialisti orientate catre client si cerintele pietei, societatea noastra se bucura de echipamente de inalta calitate (buldoexcavatoare, miniexcavatoare, incarcatoare frontale, camioane, aparate de sudura performante, autoturism si autoutilitare) care duc la desfasurarea in cat mai bune conditii a activitatii si oferirea de servicii complexe la standarde europene:

Gaze Naturale - proiectare si executie:

* proiectare sisteme de distributie a fazelor naturale ( PDS)
* bransamente si instalatii de gaze naturale (inclusiv lucrari de intretinere, reparatii)
* separare instalatii gaze apartamente
* verificari si revizii
* VTP-AF
* bransamente si conducte stradale
* autorizatii ISCIR

- Retele si instalatii termice (executia instalatiilor noi pentru incalzire, executia instalatiilor de incalzire prin pardoseala, montarea centralelor termice, montarea caloriferelor (radiatoarelor);

- Instalatii sanitare (Inlocuirea coloanelor verticale si orizontale pentru apa rece, apa calda si scurgere la case, vile, hale si institutii; executia bransamentelor de apa menajera si canalizare; montarea obiectelor sanitare; izolarea conductelor de apa rece si apa calda; service si intretinere pentru instalatiile de apa rece, apa calda si scurgere);

- Subtraversarii drumuri, executie sapaturi si terasamente

- Sapaturi cu utilaje specializate.

Galerie foto