Service Reparatii Instalatii frigorifice Timisoara

Service Instalatii Frigorifice Timisoara

Service Reparatii Instalatii frigorifice Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Instalatii Frigorifice Timisoara - Service Reparatii Timisoara.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii frigorifice Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii frigorifice Timisoara

SC ERROMED SRL este o firma de frig industrial si comercial infiintata in 1993, de doi asociati cu capital privat integral roman. Misiunea noastra este oferirea de solutii competitive pe piata frigului industrial, dezvoltarea relatiilor de parteneriat precum si promovarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Noi credem ca: seriozitatea, creativitatea si profesionalismul sunt atributele ce ne reprezinta in activitatile pe care le desfasuram.

Principala activitate consta in proiectarea, instalarea si punerea in functiune a sistemelor frigorifice pentru Industria Alimentara si Industria Farmaceutica. Oferim service pe timpul garantiei cat si post garantie. Cu o gama foarte larga de produse avem posibilitatea de a satisface oricand pretentiile clientilor nostrii cu produse de provenienta: Spania, Italia, Ungaria, Turcia, Lituania, Franta, SUA (umidificatori Miatech). Panelurile  pe care le folosim  la montajul camerelor/depozitelor frigorifice sunt de cea mai buna calitate, si sunt conforme standardelor  europene.

Pana in prezent am montat sisteme frigorifice in peste 200 de magazine in aproape toata tara. Printre principalii clienti din retail se afla: CARREFOUR, PROFI, INTEREX, SPAR, ARTIMA, COMNILIS PROD, ALBINUŢA, CORA, INMEDIO. Unul dintre cei mai importanti clienti la departamentul depozite frigorifice este EUROPHARM. Toate lucrarile noatre beneficeaza de service din partea firmei. Am dezvoltat un department special de service cu o retea de colaboratori cu echipe mobile, ce acopera intreg teritoriul tarii pentru a putea oferi un raspuns cat mai rapid cererilor clientilor nostrii. De altfel firma noastra executa lucrari de service si pentru alti parteneri unde nu am livrat mobilier frigorific sau tehnica de frig. Compania noastra are implementat Sistemul de Management al Organizatiei ISO 14001:2004 si Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008

Galerie foto