Service Reparatii Instalatii frigorifice Slatina

SC Frigomania Vioflor SRL

Service Reparatii Instalatii frigorifice Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Frigomania Vioflor SRL - Service Reparatii Slatina.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii frigorifice Slatina
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii frigorifice Slatina

  Oferim o gama larga de servicii de incalzire, ventilatie si climatizare, de la instalare de echipamente si lucrari de intretinere preventiva pana la servicii de inlocuire si de urgenta, cu toata manopera garantata. Avem ani de experienta in furnizarea de servicii de incalzire, ventilatie si climatizare pentru clienti rezidentiali si comerciali. Tehnicienii nostri sunt experimentati, eficienti si intotdeauna profesionisti. Puteti fi sigur ca veti primi un serviciu de inalta calitate, cu atentie la detaliu si cu preturi corecte.
  In momentul in care va ganditi sa instalati un echipament de incalzire si racire, lasati un contractor profesionist HVAC sa va ajute. Dimnesiunile si cantitatea instalatiei vor afecta intr-o mare masura ceea ce primiti de la echipament. Avem ani de experienta in instalarea echipamentelor standard si personalizate pentru uz casnic si pentru uz comercial. Puteti stabili dimensiunea adecvata pentru echipamentul dvs. HVAC si garanta calitatea instalarii.
  Este intotdeauna mai usor sa pastrati sistemul dvs. HVAC in buna stare decat sa il diagnosticati si reparati mai tarziu cand ceva nu functioneaza bine. Va recomandam sa consultati tehnicienii nostri si sa programati lucrari de intretinere preventiva la intervale regulate. Daca echipamentul dvs. de incalzire si racire nu functioneaza in mod adecvat, contactati-ne pentru o intrevedere si vom avea grija sa va readucem sistemul HVAC la o stare normala de functionare. Servisam si reparam toate modelele si marcile de echipament HVAC.

Produse si Servicii

Servicii de calitate oferite de catre Frigomania Vioflor in Slatina cat si zonele apropiate:

  • Beneficiati de garantie asupra oricarei operatii efectuate. 
  • Apelam la piese de schimb originale. 
  • Oferim servicii de intretinere a aparatelor electrocasnice pentru prelungirea duratei de functionare a acestora.
  • Orice problema aparuta poate fi remediata de catre personalul nostru. 
  • Oferim solutii in cazul in care pretul pieselor de schimb originale este prea mare sau sunt scoase din fabricatie.
  • Reparatii aer conditionat.
  • Instalatii frigorifice, comerciale,industriale, auto,masini de spalat,cuptoare electrice,echipament horeca.
  • Remedieri defectiuni electrice cu personal autorizat.
  • Remediem defectiuni la domiciliu in maxim 24 de ore de la inregistrarea cererii dumneavoastra

Galerie foto