Service Reparatii Instalatii frigorifice Sibiu

S.C. Iceberg S.R.L.

Service Reparatii Instalatii frigorifice Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Iceberg S.R.L. - Service Reparatii Sibiu.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii frigorifice Sibiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii frigorifice Sibiu

Societatea comerciala Iceberg SRL, a fost infiintata in anul 2005 in municipiul Sibiu. Unul din obiectivele importante ale societatii Iceberg este de a se impune pe piata ca o companie de referinta pentru standardele profesionale superioare ale produselor si serviciilor sale. Sediul central al firmei este in Sibiu,dar acest lucru nu ne impiedica sa oferim servicii si contracte in toate localitatile tarii noastre. Pentru a asigura servicii de calitate clientilor nostri,facem in mod constant investitii insemnate in materiale mijloace de transport ,scule si echipamente.Astfel compania asigura personalului operativ scule,mijloace de transport si echipament de protectie, in conformitate cu prevederile legale. Echipele de service sunt dotate cu mijloace de transport si scule din ultimele generatii pentru a putea face fata tuturor provocarilor si dificultatilor aparute in teren . 
In ce priveste calitatea, societatea Iceberg srl pune un accent deosebit pe un sistem de lucru organizat, bine structurat si procedurat in toate domeniile sale de activitati.
Departamentul de service asigura toate operatiile de intretinere necesare in perioada de garantie pentru orice produs frigorific sau de aer conditionat vandut/montat de Iceberg. Clientul beneficiaza de revizii gratuite in perioada de garantie (evaluarea starii generale a aparatului, curatare, gresare, reglaje atunci cand sunt necesare).Mai mult, se asigura un timp de raspuns intre 2 si 12 ore lucratoare de la sesizare si deplasarea la sediul clientului este gratuita. Pentru asigurarea acestor standarde de calitate sunt folosite unelte, materiale si dotari de ultima ora.

Service dupa terminarea perioadei de garantie si pentru instalatii/echipamente care nu au fost vandute/montate de noi. Pentru ca nu vrem ca legatura cu beneficiarii nostri sa se incheie odata cu finalizarea proiectelor va punem la dispozitie 2 tipuri de service post garantie,pentru cei care au experienta in exploatarea instalatiilor frigorifice stiu cat este de valoros un partener de incredere care sa iti vina in ajutor atunci cand ai nevoie.
Abonamentul 1 presupune incheierea unui contract prin care, contra unei sume lunare ce variaza in functie de tipul si numarul echipamentelor, se garanteaza clientului timpul de raspuns si o serie de gratuitati legate de costul deplasarilor de service, costul reviziilor periodice care nu presupun inlocuiri de subansamble, a manoperei si a materialelor consumabile utilizate;
Abonamentul 2 presupune interventia la solicitarea clientului. Poate fi o optiune pentru acei beneficiari care nu au stocuri mari in depozite sau o instalatie complexa pe care se bazeaza intreg procesul de productie dar vor sa aiba un service serios.
Asiguram intretinere si service pentru:camere frigorifice,utilaje racire,vitrine frigorifice,rafturi frigorifice,insule frigorifice,frigidere profesionale,lazi frigorifice profesionale,combine frigorifice,aer conditionat de orice tip.

Galerie foto