Service Reparatii Instalatii frigorifice Ludus

Alev Interiors

Service Reparatii Instalatii frigorifice Ludus reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Alev Interiors - Service Reparatii Ludus.


Descriere Service Reparatii Instalatii frigorifice Ludus

ALEV INTERIORS SRL
Vanzare Echipamente - Proiectare - Executie - Service Garantie si Post-Garantie
Instalatii frigorifice industriale | Instalatii de incalzire
0744.425.197

  ALEV INTERIORS SRL este o societate infiintata in anul 2014 cu scopul comercializarii materialelor si echipamentelor de incalzire, precum si echipamente frigotehnice industriale de inalta calitate. Diversificarea serviciilor a condus Ia extinderea lucrarilor de montare, intretinerea echipamentelor comercializate, toate fiind garantate de certificatele de calitate IS09001 si 9002. Asiguram furnizarea Ia adresa clientului, instalarea si punerea in functiune a echipamentelor, precum si garantia, post-garantia si mentenanta oricarui produs in parte.

service instalatii frigorifice ludus mures

  lmpreuna cu o echipa de profesionisti, va asiguram confortul termic prin montarea, punerea in functiune, intretinerea si mentenanta echipamentelor termice si frigotehnice. Totodata va reamintim ca suntem acreditati pentru aceste lucrari de A.G.F R , respectiv I.S C I.R.. Daca printre optiunile deja enumerate nu regasiti ceea ce aveti nevoie, va punem Ia dispozitie o gama larga de alternative, ajustate Ia nevoile dumneavoastra.

service instalatii frigorifice ludus mures

  Asiguram sisteme de ventilare uzuale cu o ventilare locala, o ventilare generala sau o combinatie intre acestea.
  Ventilatia locala presupune evacuarea aerului din apropierea surselor de nocivitati cu un sistem local.  Ventilatia generala presupune asigurarea unui numar de schimburi orare in interior, pentru care folosim ventilatoare de introducere / extractie industrialepentru un raport corect intre debitul de aer introdus si cel evacuat din incinta.
Sistemele de ventilare industriala pot fl cornpletate de sisteme de tratare a aerului din exterior. Acestea pot filtra, raci, incalzi aerul exterior, existind o gama larga de echipamente.

Galerie foto