Service Reparatii Instalatii frigorifice Hunedoara

Service Instalatii Frigorifice Hunedoara

Service Reparatii Instalatii frigorifice Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Instalatii Frigorifice Hunedoara - Service Reparatii Hunedoara.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii frigorifice Hunedoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii frigorifice Hunedoara


Intretinere si Reparatii instalatii frigotehnice, frigidere, lazi frigorifice, ventilatii, camere frigorifice, aer conditionat

 

  Firma efectueaza service si mentenanta pentru instalatii frigorifice de uz casnic si industrial pe baza de contract sau la solicitarea clientului in caz de urgente. Avem intotdeauna un frigotehnist calificat pentru servicii de reparatii frigidere, service camere si combine frigorifice, sau orice alta interventie sau reparatie pentru echipament frogotehnic. 

 Instalatiile frigorifice au nenumarate aplicatii, cum ar fi: refrigerarea si congelarea alimentelor, instalatii de aer conditionat, containere frigorifice, productia de gheata, instalatii de uscare prin congelare si altele. 

 

 Instalatiile frigorifice se utilizeaza pentru scaderea si mentinerea temperaturii unui corp sau sistem de corpuri sub temperatura mediului inconjurator. Prin mediu inconjurator se intelege rezervorul imens de energie constituit de apa, aer si pamant, caruia preluarea sau cedarea de energie, in orice cantitate, nu ii modifica starea termodinamica (temperatura, presiune, etc.).

  Dupa principiul de functionare instalatiile frigorifice utilizate in industrie, comert sau aplicatii casnice pot fi cu compresie mecanica de vapori, cu compresie de gaze, cu absorbtie (compresie termochimica), cu ejectie sau termoelectrice.

   Prin efectuarea operatiunilor de intretinere a sistemelor frigorifice :

  • se reduce gradul de uzura al echipamentelor asigurandu-se astfel o durata de viata mai mare;
  • se asigura functionarea in parametri optimi reducandu-se consumul de energie electrica suplimentar;
  • se constata gradul de uzura al materialelor consumabile (filtru deshidrator, ulei frigorific, contactori electrici) prevenindu-se astfel deteriorarea unor componente importante ale sistemului;
  • se ofera beneficiarului informatii transparente despre starea echipamentelor si a lucrarilor efectuate astfel incat inlocuirea lor sa fie bugetata din timp

Produse si Servicii

Firma va ofera servicii complete in domeniul frigului: consultanta, proiectare depozite sau camere frigorifice, montaj, punere in functiune, intretinerea echipamentelor frigorifice in timpul garantiei, intretinere si post-garantie, reparatie compresoare (prin sistemul buy-back), predand astfel “la cheie” o camera frigorifica sau un depozit frigorific.

Galerie foto