Service Reparatii Instalatii frigorifice Hunedoara

SC Smart Tools Transilvania SRL

Service Reparatii Instalatii frigorifice Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Smart Tools Transilvania SRL - Service Reparatii Hunedoara.


Descriere Service Reparatii Instalatii frigorifice Hunedoara

Smart Tools SRL
Intretinere si Reparatii instalatii frigotehnice, frigidere, lazi frigorifice, ventilatii, camere frigorifice, aer conditionat
0726.216.116

reparatii frigidere hunedoara

  service intretinere instalatii frigorifice hunedoaraSmart Tools efectueaza service si mentenanta pentru instalatii frigorifice de uz casnic si industrial pe baza de contract sau la solicitarea clientului in caz de urgente. Avem intotdeauna un frigotehnist calificat pentru servicii de reparatii frigidere, service camere si combine frigorifice, sau orice alta interventie sau reparatie pentru echipament frogotehnic. 

 Instalatiile frigorifice au nenumarate aplicatii, cum ar fi: refrigerarea si congelarea alimentelor, instalatii de aer conditionat, containere frigorifice, productia de gheata, instalatii de uscare prin congelare si altele. 

 SmartTools® este marca inregistrata in Romania iar echipa noastra va raspunde cu promptitudine la orice solicitare din partea dumneavoastra si in cel mai scurt timp veti avea o oferta de pret.

 service intretinere instalatii frigorifice hunedoaraInstalatiile frigorifice se utilizeaza pentru scaderea si mentinerea temperaturii unui corp sau sistem de corpuri sub temperatura mediului inconjurator. Prin mediu inconjurator se intelege rezervorul imens de energie constituit de apa, aer si pamant, caruia preluarea sau cedarea de energie, in orice cantitate, nu ii modifica starea termodinamica (temperatura, presiune, etc.).

  Dupa principiul de functionare instalatiile frigorifice utilizate in industrie, comert sau aplicatii casnice pot fi cu compresie mecanica de vapori, cu compresie de gaze, cu absorbtie (compresie termochimica), cu ejectie sau termoelectrice.

   Prin efectuarea operatiunilor de intretinere a sistemelor frigorifice :

  • se reduce gradul de uzura al echipamentelor asigurandu-se astfel o durata de viata mai mare;
  • se asigura functionarea in parametri optimi reducandu-se consumul de energie electrica suplimentar;
  • se constata gradul de uzura al materialelor consumabile (filtru deshidrator, ulei frigorific, contactori electrici) prevenindu-se astfel deteriorarea unor componente importante ale sistemului;
  • se ofera beneficiarului informatii transparente despre starea echipamentelor si a lucrarilor efectuate astfel incat inlocuirea lor sa fie bugetata din timp

Produse si Servicii

   SmartTools® Service va ofera servicii complete in domeniul frigului: consultanta, proiectare depozite sau camere frigorifice, montaj, punere in functiune, intretinerea echipamentelor frigorifice in timpul garantiei, intretinere si post-garantie, reparatie compresoare (prin sistemul buy-back), predand astfel “la cheie” o camera frigorifica sau un depozit frigorific.

Galerie foto